Definition af Thai Massage

Thai massage er baseret på indiske fysiske praksis terapi. Tryk og stroking bevægelser flytte blod, medvirken normal omsætning, og justere knyttede muskler for bedre bevægelse. I modsætning til "happy ending" stigmatisering knyttet til orientalsk massage, professionel thailandsk massage fokuserer på tryk og kun kræver, at patienten bære løstsiddende tøj til ordentlig behandling.

Rødder

Rødderne af thailandsk massage i Indien, hvor konceptet af kroppens energi linier blev udvidet til at omfatte fysisk manipulation af disse linjer til at øge eller forbedre energi flow i hele kroppen.
Tidlige skrifter viser, at filosofien opstod i det nordlige Indien omkring 500 f.Kr. Læren senere spredes og kombineret med kinesiske medicinske begreber i Thailand.

Professionel Thai Massage

En professionel thai massage udføres med klienten om på en futon og klædt i løst, behageligt tøj. I modsætning til svensk massage, olier eller lotion ikke påkrævet.
Massøren (mand) eller massør (kvinde) anvender pres på klienten til at trykke stressede muskler og tilskynde strømmen af ​​blod og lymfe, samt justere de aksiale linjer af muskel bundter.
Komprimere og lindre muskler styrker blodgennemstrømningen gennem knyttede muskler og tømte knyttede muskler meget som at klemme og frigive en beskidt svamp under vandet vil skylle svampen ren.
Når tilbage til de normale udrensning funktioner af kredsløbssygdomme og lymfeknuder systemer vil knyttede muskler bedre vedligeholdt.

Energi linjer

Thaimassage dirigerer tryk og slag langs energi linjer til støtte i gavnlig bevægelse blod. Mange af disse slag støtte lindre tryk langs store nerve kufferter og hjælpe unknot linjer i lymfesystemet så godt.

Thailandsk Versus svensk massage

I USA, er thaimassage mindre forstået end svensk massage. Svensk massage skoler har standarder for uddannelse, der varierer fra stat til stat, men deler de centrale trin: effleurage, petrassage, gnidning, tapotement og nerve slagtilfælde.
Thai massage er ureguleret eller en uklar delmængde af svensk massage i mange stater. Denne mangel på definition fører til gråzoner, hvor uprofessionel aktiviteter kan blomstre.

Thai Massage "Happy Endings"

Denne eufemisme er blevet knyttet til mange orientalske eller asiatiske massage praksis.
Mens ulovligt i de fleste lande, har det knyttet sig særligt til thailandsk massage og gør den professionelle praksis i denne gamle teknik eksistere under en sky af mistanke i mange amerikanske byer.