Definitie van Fase 3 Cancer

De stadia van kanker zijn nul tot en met IV. Hoe hoger het getal, heeft het meer de kanker gevorderd. Fase III kanker worden bepaald door hoe geavanceerde ze zijn en hoe ze te behandelen. Als een vorm van kanker is in Fase III dat betekent dat de kanker is lokaal gevorderd. Uw kansen om een ​​kanker overlevende lopen rond 50 procent in een periode van vijf jaar. De grote beslissende punt van de vraag of kanker gaat om uw leven te nemen of niet is je. Niet voortdurend na te denken over het sterven. Hebben een mentaliteit die je zult leven en gezond te worden. Fase III betekent niet dat het is het einde.

Breast Cancer fase III A

Fase III borstkanker heeft drie verschillende onderverdelingen en het zal betekenen een van twee dingen. Dat u een tumor van 5 cm breed en het is 4-9 oksellymfeknopen verspreiden. Het kan zijn vergroot uw interne mamma lymfeklieren.

Het kan ook betekenen dat de tumor 5 cm of groter tegenover en is één tot negen okselklieren verspreiden. Het kan zijn verspreid naar interne mamma knooppunten.

Beide definities van de fase III A borstkanker betekent dat het niet groeit in uw borstwand of huid, en niet heeft verspreid naar verre locaties.

Breast Cancer fase III B

Als u dit rapport te krijgen, heeft de tumor gegroeid tot uw borstwand of de huid Het kan ook betekenen dat een van de volgende drie dingen: De kanker is niet uitgezaaid naar uw lymfeklieren. De kanker is uitgezaaid naar een of drie okselklieren. Artsen kunnen kleine kankercellen in de interne mamma lymfeklieren te vinden. Het kan ook betekenen dat de kanker 4-9 okselklieren of vergrote interne mamma lymfeklieren heeft verspreid. De verre locaties blijven kanker vrij.

Borstkanker Fase III C

Als u dit rapport wilt ontvangen, de kanker heeft geen bepaalde grootte. Een van de drie dingen zullen dit rapport te begeleiden. De kanker is aangetast 10 of meer okselklieren. Kanker kan zijn uitgezaaid naar de lymfeklieren onder of boven het sleutelbeen. De okselklieren zijn betrokken en heeft de interne mamma lymfeklieren vergroot. Ten slotte, kan dat betekenen dat kanker is uitgezaaid naar vier of meer okselklieren. Er kunnen kankercellen in de interne borstklier lymfknopen.

Vrouwen met een fase III borstkanker hebben een 57 procent overlevingskans in vijf jaar.

Blaas Fase III Cancer

Als de diagnose van uw blaaskanker is fase III, dat betekent dat de kanker is gegroeid langs de dikke spierlaag van de blaaswand en vorderde in de vetlaag van weefsel dat de blaas omringt. In dit stadium kan zijn gegaan in de prostaat, uterus en vagina, maar niet in het bekken, buikwand, lymfeknopen of andere verre locaties gegaan.

Mensen met een Fase III blaaskanker hebben een 46 procent overlevingskans in vijf jaar.

Baarmoederhalskanker fase III A en fase III B

De definitie van baarmoederhalskanker stadium III betekent de kanker is nu in het onderste gedeelte van de vagina of bekkenwand. Fase III A betekent dat de kanker is in het onderste derde deel van de vagina wand, niet het bekken muur. Fase III B betekent dat de kanker in het bekken wand en het wel of niet de urineleiders blokkeren.

Overlevingskans voor fase III A en B is ongeveer 47 procent tot 50 procent overlevingskans in vijf jaar.

Aantal gevallen en Sterfgevallen in 2009

Borstkanker is algemeen bekend onder de vrouwen. In 2009 zijn er 192.370 nieuwe gevallen bij vrouwen en 1.910 nieuwe gevallen bij mannen geweest, volgens de American Cancer Society. Er zijn 40.170 vrouwen en 440 mannen die zijn gestorven aan deze vorm van kanker in 2009 In 2009 baarmoederhalskanker heeft 11.270 nieuwe gevallen en 4.070 doden. Blaaskanker heeft 70.980 nieuwe gevallen en 14.330 sterfgevallen in 2009.

Blaaskanker is niet gemakkelijk bekend of gedacht. Baarmoederhalskanker heeft een beschermende schot zoals Gardasil, maar dat schot kan gezondheidsproblemen in de jonge meisjes is het gegeven veroorzaken.