Definitie van een Suspensory

Schorsende stof gebruikt en de afstand tot de temperatuur van een man genitaliën, condities die combineren om sperma te veranderen beheersen. Opschortende wordt ook gebruikt voor de bescherming en het herstel van de functie van de onlangs gewond testes. De speciaal ontworpen onderkledingstuk wordt ook gebruikt door sommige mensen als anticonceptiemiddel.

Hoe opschortende Works

De temperatuur van de testes in het algemeen tussen 1-2 graden onder algehele lichaamstemperatuur van een mens. Iets verhogen testes temperatuur vermindert de snelheid van de zaadcel ontwikkeling. Het verzwakt ook de sterkte van de zaadcellen die worden geproduceerd door de testes. Suspensory of speciale mannelijke onderkleding, houdt de testes dichter bij het lichaam dan niet normaal ondergoed. Schorsende stimuleert verborgen of obscure testis en helpt de cremaster, de spier die de testis dekt, om te ontspannen en weg van het lichaam te bewegen. Dat verlaagt het aantal zaadcellen en potentie.

Schorsende Effectiviteit

In 1994 Dr Roger Mieusset en een team van Franse onderzoekers voerden klinische proeven met opschortende kledingstukken om te zien hoe effectief de klederen waren als anticonceptivum. Bevindingen wezen dat een opschortende ontwerp in combinatie met een zachte pijnloze, elastische rubber ring die rond de penis en hield de testes in lies kanalen, de spier die twee balzak de testes 'verbindt met de buikholte, was 100 procent tegen zwangerschap. Elk van de mannen die deelnamen aan de klinische studies bleek verminderde het aantal zaadcellen. Toen de mannen stopte het dragen van de opschortende en de ring hun spermacellen toegenomen.

Tijd Betrokken

Het duurde een aantal mannen die deelnamen aan Dr. Roger Mieusset's 1994 studie slechts twee maanden tot een daling van hun aantal zaadcellen te tonen. Andere mannen hebben een druppel niet tonen totdat ze in de studie hadden deelgenomen voor negen maanden. Algemeen duurt het twee maanden nieuw ontwikkelde zaadcellen om door een man voortplantingssysteem. Vanwege dit het snelst dat een man zaadcellen en potentie zou afnemen is twee maanden.

Schorsende Side Effect

Tijdens warm weer dragen van een opschortende ontwerp kan veroorzaken een man te schuren in het kruis. Deze bijwerking geassocieerd met het dragen van het ontwerp is niet bewezen permanent te zijn. Het aantal zaadcellen en potentie niveaus kan weer normaal voor mannen 12-18 maanden nadat ze stoppen met het dragen van een opschortende design. Een man kan een vrouw in zo weinig als 3-8 maanden impregneren na het stopzetten van het gebruik van een opschortende.

Schorsende Bestemmingen

Een opschortende wordt gebruikt om het aantal zaadcellen te controleren om te voorkomen dat het impregneren van een vrouw. Het onderkledingstuk wordt ook gebruikt om te helpen bij de behandeling van een mens gewonde ophangband. Het ligament ligt boven de penis en onder de buik. Een harde klap op de buik of de impact van de penis stak in heupbeen van een vrouw tijdens de geslachtsgemeenschap kan het ligament scheurt. Een vermindering van een opgerichte penis hoek en een laag aantal zaadcellen kunnen tekenen zijn dat je je zintuiglijke ligament hebben verwond. Uw zintuiglijke ligament kan ook tijdens de operatie worden gesneden. Een echo zal waarschijnlijk worden gehouden met de getroffen gebied. Gewoonlijk ligt van enkele weken tot enkele maanden is alles wat nodig is om de schade te herstellen. Echter, in sommige gevallen kan het nodig zijn om een ​​chirurgische ingreep uitgevoerd om de opschortende repareren hebben.

Overwegingen

Schorsende ondergoed zijn verkrijgbaar in verschillende types. Er zijn ontwerpen die vergelijkbaar is met een jock strap kijken. Het ontwerp is voorzien van een zachte latex schoof dat drukkers over de testis. Er zijn ook kernontwerp schorsende onderkleding die werken als een mesh zakje aan de testis houden en de basis van de penis bloot. De kleding wordt getrokken op en versleten hetzelfde als je zou trekken op een normale paar ondergoed. Suspensories zijn verkrijgbaar in maten van klein tot groot bij het voorschrijven van geneesmiddelen winkels zoals Walgreens. Om effectief te zijn, moet ontwerpen dagelijks gedragen worden tijdens het slapen.