Definitie van Eczeem

Exzema is een veel voorkomende huidaandoening; wordt geschat dat ongeveer 15 miljoen mensen lijden aan eczeem in de Verenigde Staten, volgens de American Academy of Dermatology (AAD). Vermoedelijk een overreactie van het immuunsysteem, eczeem komt vaker voor bij kinderen, omdat hun immuunsysteem nog rijpen

Identificatie

Eczeem is de naam gegeven aan verschillende soorten aandoeningen of dermatitis huid. In een mild geval, veroorzaakt het de droge huid, rood en jeuken. In meer ernstige gevallen kan dit leiden tot de huid rauw met productieve uitslag geworden, en kan zelfs bloeden, volgens de AAD.

Maat

Eczeem kan een klein plaatselijk huiduitslag die veroorzaakt weinig tot geen symptomen veroorzaken. Het kan soms zo ernstig dat het hele lichaam wordt bedekt met een uitslag, die extreme ongemak.

Oorzaken

Eczeem wordt vaak veroorzaakt door contact met een irriterende stof, zoals poison ivy of eiken. Het kan ook worden veroorzaakt door een voedselallergie, stress of zelfs erfelijkheid. Verder kan worden veroorzaakt door contact met de huid allergenen zoals wasmiddel, parfums, rubber of nikkel, per de Mayo Clinic.

Preventie / Oplossing

De aandoening wordt gewoonlijk door het vermijden van allergenen en medicijnen, zoals hydrocortison en orale antihistaminica. Gelukkig zijn veel kinderen zal het ontgroeien als ze volwassen zijn, volgens Google Health.

Home Remedies

Probeer het baden in een lauwwarm bad met ofwel gemalen havermout of een winkel koopt eczeem bad behandeling, zoals een door Aveeno om de symptomen te verlichten. Vermijd jeuk de uitslag zo veel mogelijk. Gebruik ongeparfumeerde, milde zeep en wasmiddelen voor was-en zwemwater, volgens de Mayo Clinic.