Definitie van calorie-inname

Definitie van calorie-inname

Calorieën een individu wordt gedefinieerd als het aantal ingenomen calorieën in een bepaalde periode.

Definitie van Calorie

Een calorie is een energie meting. Een calorie is de hoeveelheid warmte-energie nodig is om 1 kg water een graad verhogen bij 1 atmosferische druk. Met andere woorden, een calorie is een maat van warmte-energie. Alle levende dingen gebruiken deze warmte-energie aan de processen die het leven in stand te houden. Voor mensen, is calorie gekomen om de hoeveelheid elementaire energie die beschikbaar is in een bepaald gedeelte van voedsel betekenen. Elke persoon heeft een bepaalde hoeveelheid van deze energie om te overleven, en een extra bedrag aan de energie voor dagelijkse activiteiten.

Soorten calorie-inname

Calorieën betekent in feite het aantal calorieën genomen. Echter, kan de uitdrukking "calorieën" verwijzen naar verschillende hoeveelheden. Basic calorie-inname verwijst naar het aantal calorieën per persoon per dag consumeert. Dieet calorie-inname is hoeveel calorieën een persoon moet consumeren als ze wil winnen of verliezen gewicht. Overtollige calorie-inname verwijst naar hoeveel calorieën een persoon verbruikt dan wat ze eigenlijk nodig heeft.

Meer over de Basic calorie-inname

Basic calorie-inname is een manier om te verwijzen naar hoeveel calorieën een persoon per dag consumeert. Te schatten elementaire calorie-inname, voegt het aantal verbruikte calorieën gedurende een bepaalde periode - 24 uur bijvoorbeeld. Dit nummer wordt algemeen gebruikt als uitgangspunt voor het bepalen van andere soorten calorieën. Het wordt ook gebruikt op verpakkingslabels voor voedingsdoeleinden. De basis calorieën geschat voor volwassenen in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, is 2000 calorieën. Dit is ook de calorie-inname wordt gebruikt om de voedselpiramide te construeren en instrueren het grote publiek in gezonde eetgewoonten. Ook individuen die op therapeutische voeding programma, zoals na een ernstige ziekte of voor de behandeling van een eetstoornis, kan een basis calorieën toegekend door hun artsen.

Details over de inname van calorieën

Dieet calorie-inname is iets anders dan basic calorie-inname in dat het vertegenwoordigt een aantal calorieën dat een persoon normaal niet zou eten als links op zijn eigen. Dit aantal kan groter of kleiner zijn dan de basis calorie-inname. De formule voor gewichtsverlies is dat een individu moet verbruiken 3500 calorieën minder dan hij nodig heeft om £ 1 van gewicht te verliezen. Het omgekeerde is ook het geval voor het verkrijgen van gewicht - 3500 extra calorieën is gelijk aan 1 £ van gewichtstoename. Aldus kan een persoon die normaal eet 2000 calorieën per dag consumeren 1500 per dag in een poging om £ 1 per week verliezen. Dit zou zijn dieet calorie-inname zijn. Een atleet of ondergewicht persoon die wil op gewicht kan 500 calorieën per dag toe te voegen voor een totaal van 3500 extra calorieën om £ 1 per week krijgen.

Overtollige calorieën Essentials

Overmaat calorieën verwijst naar het aantal calorieën individuele eet, maar hoeft niet om haar gezondheid of actuele gewicht. Dezelfde vergelijking geldt hier als voor gewichtstoename of -verlies. Een persoon die heeft een overmaat calorie-inname van 500 calorieën per dag is waarschijnlijk £ 1 van gewicht elke week winnen. Hoeveel calorieën een individu worden beschouwd overmaat calorieën varieert afhankelijk van het individu. Bijvoorbeeld, een atleet die werkt in een kantoor de hele dag, maar is het trainen voor een marathon vergt meer calorieën dan zijn kantoor partner die alleen maar werk verlaat om te zitten op de bank voor de rest van de avond.