Definitie van Afhankelijk voor Zorgverzekeringen

Definitie van Afhankelijk voor Zorgverzekeringen

De verzekering wordt geregeld op het niveau van de staat, zodat elke staat heeft iets andere regels en wetgeving met betrekking tot de behandeling en vaststelling van de ten laste van de ziekteverzekering. Echter, de overgrote meerderheid van de staten bijna identieke definities van "afhankelijk" voor de bepaling van de ziektekostenverzekering in aanmerking te komen aangenomen. Door het begrijpen van de verschillende classificaties van personen ten laste en het potentieel ten laste, het identificeren van niet in aanmerking komende familieleden zal veel gemakkelijker.

Echtgenoot

Voor het bepalen van de ziektekostenverzekering in aanmerking te komen, is uw echtgenoot altijd beschouwd als een afhankelijke. Ongeacht het type van de gezondheidszorg plan dat u koopt, of die uw werkgever biedt, kunt u ook uw echtgenoot op dat plan. Als scheiding optreedt, uw toenmalige ex-echtgenoot is niet langer in aanmerking voor vergoeding binnen uw plan. Voor facturering en facturatie uniformiteit, zullen de meeste zorgverzekeraars blijven vorderingen te betalen en uw ex-echtgenoot te verzekeren voor de rest van de maand waarin de echtscheiding werd afgerond. Aan het einde van die maand, zal uw ex-echtgenoot niet langer beschermd door uw zorgverzekering, en de vervoerder zal geen verdere claims te betalen.

Domestic Partners

Niet elke staat of verzekeringsmaatschappij beschouwt binnenlandse partners als persoon ten laste in aanmerking voor dekking van de ziektekostenverzekering te ontvangen. De kwestie van de binnenlandse vennootschappen en de verzekering blijft een voortdurende controversieel debat. Dit is vooral het geval wanneer de binnenlandse partnerschap impliceert paren van gelijk geslacht. Veel staten en verzekeraars hebben ervoor gekozen om de binnenlandse partners zien als persoon ten laste in aanmerking voor dekking, maar alleen als de primaire verzekerde een bewijs van de stabiliteit en de duur van de relatie kan bieden. Deze maatschappijen dat de voordelen aan koppels van hetzelfde geslacht zal vereisen vaak de presentatie van een huwelijksakte, zelfs als de staat waarin je woont niet ondersteunt homohuwelijk. Verrassend, veel verzekeringsmaatschappijen weerstaan ​​die heteroseksuele binnenlandse partners meer dan homoseksuele partners, en beperken man-vrouw-gehuwde paren uit een uitkering.

Kinderen

Zorgverzekeraars altijd uw minderjarige kinderen laten zien als personen ten laste. De definitie van "kinderen" in dit geval wordt uitgebreid naar uw natuurlijke bloed kinderen, geadopteerde kinderen en zelfs stap-kinderen op te nemen. De meerderheid van de zorgverzekeringen niet een hogere premie om gezinnen op te laden met meer kinderen dan aan degenen met minder. Als je 10 kinderen, zou uw beleid premie niet hoger dan wanneer je slechts één kind gehad. Uw kinderen worden beschouwd als familieleden en kunnen worden gedekt door uw ziektekostenverzekering plan, ongeacht of ze daadwerkelijk in je huis wonen. Dit wordt het meest gezien na een echtscheiding, waarbij een van de ouders is vereist om medische dekking te bieden, maar niet ook residentiële voogdij verleend. Echter, bij het overwegen van stiefkinderen, als uw tweede huwelijk eindigt ook in een scheiding, de biologische kinderen van je tweede ex-echtgenoot worden niet langer beschouwd als uw eigen kinderen en zijn dan niet in aanmerking komen om nog onderworpen zijn aan uw plan.

Kinderen van een Domestic Partner

Verdere verwarrend en complicerende de definitie van een afhankelijke voor ziekteverzekering voordelen is de aanwezigheid van kinderen in een binnenlandse vennootschap. De biologische en geadopteerde kinderen van de verzekerde primaire kunnen worden gedekt zonder twijfel. Toch rijst de complicatie wanneer uw binnenlandse partner heeft zijn eigen kinderen. Als uw partner van hetzelfde geslacht, en uw verzekering vervoerder bereid is om de dekking uit te breiden tot die persoon, dan met inbegrip van kinderen onder de definitie van een in aanmerking komende afhankelijk van je partner moet niet te moeilijk zijn. Helaas, er is geen garantie dat een verzekeringsmaatschappij kinderen uw binnenlandse partner zal definiëren als in aanmerking komen ten laste, ongeacht of uw partner is gedekt. De definitie van afhankelijk is, bij het overwegen van de kinderen van een binnenlandse partner, verwarrend en uitdagend om een ​​ziektekostenverzekering drager kan zijn, en is er vaak een starre lijst van criteria die om te passen binnen de grenzen van de definitie van het bedrijf moet worden voldaan.

Volwassen Kinderen

Eventuele kinderen die worden geacht in aanmerking komen ten laste van uw zorgverzekering vervoerder zal alleen als zodanig worden beschouwd, totdat ze onafhankelijk. De overgrote meerderheid van de staten en de verzekeringsmaatschappijen te identificeren kinderen ten laste, zoals minderjarigen beneden de leeftijd van 18 jaar en houden op de gezondheid dekking te bieden aan het einde van de maand waarin de verjaardag van uw kind gebeurt. Slechts twee uitzonderingen meestal bestaan ​​die toelaten te blijven verstrekken ziektekostenverzekering aan uw volwassen kinderen: als uw kind een full-time student aan een hogeschool of andere instelling voor hoger onderwijs direct na de middelbare school afstuderen, zal haar dekking doorgaan tot haar college afstuderen of haar 23ste verjaardag; als uw kind is verstandelijk gehandicapt en niet in staat om zelfstandig na de leeftijd van 18 leeft, zal zijn dekking gesloten voor onbepaalde tijd en zal hij altijd passen binnen de definitie van een afhankelijke. In maart van 2010, president Obama in de wet de Patient Protection and Affordable Care Act en de Reconciliation Act van 2010, die een mandaat dat voor het einde van het jaar moet de gezondheid van de vervoerders laten de volwassen kinderen van de verzekerde leden gedekt blijven als persoon ten laste tot en ondertekend hun 26ste verjaardag, maar alleen als de ouder ervoor kiest om de voortzetting mogelijk te maken.