De waarheid over het verliezen van vet

De waarheid over het verliezen van vet

Veel mythes bestaan ​​rond vetverbranding en gewichtsverlies. Onderwerpen als het eten 's avonds laat, maaltijd frequentie en low-fat, low-carb en vegetarische diëten zijn allemaal gepromoot als vet-verlies methoden door verschillende individuen en groepen. Het kan zeer verwarrend zijn proberen om feit van fictie te ontcijferen. Gelukkig echter, de waarheid is dat het verliezen van vet is eigenlijk een relatief eenvoudig proces, mits u volgen een paar belangrijke richtlijnen.

Calorieën

Het verliezen van vet is een calorie tekort, wat betekent dat het nemen in minder calorieën dan je verbruikt. Om erachter te komen uw aanbevolen dagelijkse calorie-inname, Harvard Medical School raadt je lichaamsgewicht in kilo's te vermenigvuldigen met 15. Dit is ongeveer het aantal calorieën dat je per dag nodig hebt om uw gewicht te behouden als je matig actief. Om gewicht te verliezen, echter, moet u minder dan dit te eten. Het duurt een tekort van 3500 calorieën om een ​​pond vet te verliezen, dus tot 1 tot 2 pond per week te verliezen, moet je tussen de 500 en 1000 calorieën aftrekken van uw dagelijkse onderhoud niveau.

Voedingskeuzes

Terwijl calorieën de meest vitale factor in het verliezen van gewicht kan zijn, het voedsel dat je kiest om make-up die calorieën zijn te belangrijk. In plaats van te kiezen voor fad diëten die bepaalde groepen voedingsmiddelen uitgesneden, de American Heart Association adviseert het maken van gezonde, duurzame veranderingen dieet. Uw voeding moet draaien rond groenten en fruit, magere eiwitten, zoals kip, vetarme zuivelproducten, eieren, mager rood vlees en bonen, volle granen uit rijst, pasta en brood, samen met gezonde vetten zoals noten en olijfolie. U kunt nog steeds vet te verliezen eten van kleine hoeveelheden ongezond voedsel ook, mits het past bij uw calorie-uitkering en u gezond te eten voor de overgrote meerderheid van de tijd.

Oefening

Een andere manier om je calorie tekort te verhogen is om uw calorieverbranding door de uitoefening van. Terwijl de oefening zeker niet verbrandt calorieën, kun je niet buiten trainen een slecht dieet en, volgens de IDEA Health and Fitness Association, is het mogelijk zeer actief te zijn en overgewicht nog steeds zijn als je consumeren te veel calorieën. Voedingsdeskundige Alan Aragon voegt eraan toe dat een andere populaire vetverlies mythe is dat een lage intensiteit van de training is superieur voor het verbranden van vet, zoals je in de vetverbranding zone werken. Terwijl u een hoger percentage van de calorieën uit vet om dit te doen kan verbranden, je eigenlijk verbrandt minder calorieën in totaal en krijgen veel minder van een metabole boost. High-intensity training en interval trainingen zijn eigenlijk meer effectief voor vet verlies.

Fat Loss vs. Weight Loss

Vetverlies niet nood- gewichtsverlies. Als u momenteel een gewicht van jezelf om te controleren op uw vet-verlies vooruitgang, kon je het verkopen van jezelf tekort. Spier is zwaarder dan vet, merkt trainer Tony Gentilcore, dus als je het aantrekken van een beetje spiermassa, terwijl het verbranden van vet, je lichaam samenstelling zal veranderen ten goede, maar de schaal kan laten zien dat je gewicht niet heeft steeds op dezelfde plek of heeft zelfs eventueel verhoogd. Om een ​​echte maat van je vet-verlies vooruitgang te krijgen, nemen foto's van uw lichaamsbouw, meet de belangrijkste lichaamsdelen zoals uw taille, heupen en dijen, of krijgen regelmatig lichaamsvet assessments.