De voordelen van zorgverleners behulp van het internet

Gebruikt in combinatie met reguliere kantoor bezoeken, het internet heeft het potentieel om belangrijke voordelen bieden voor zowel beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en patiënten. Accurate informatie online kan helpen informeren patiënten en leiden tot betere besluitvorming door patiënten en artsen. De communicatiemogelijkheden van het internet, met inbegrip van e-mail en de mogelijkheid om documenten eenvoudig en snel te delen, kan patiënten helpen antwoorden te krijgen van het kantoor van een arts sneller en efficiënter.

Het verstrekken van Context tot online informatie

Veel patiënten online gaan om de symptomen en omstandigheden te onderzoeken voor of na contact met hun persoonlijke artsen. Hoewel er een aantal gerenommeerde gezondheid gerelateerde sites, zijn er ook tal van persoonlijke blog sites, farmaceutische distributie sites en andere sites die informatie van twijfelachtige waarde. Zorgverleners die bekend zijn met het internet kan helpen hun patiënten begrijpen de waarde van de verschillende online-informatiebronnen.

Steeds efficiënter

Zorgverleners die met hun patiënten via e-mail communiceren kan efficiënter zijn bij het aanpakken van vragen of problemen van een patiënt. Kantoor bezoeken zijn duur en kan een aanzienlijke wachttijd betrekken. Veel routine vragen en zorgen kan met een e-mail reacties samen met regelmatige kantoor bezoeken worden behandeld. Beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg in staat zijn om tijd vrij te maken voor meer ernstige medische gevallen, en patiënten in staat zijn om een ​​bevredigend antwoord of een second opinion sneller en makkelijker te krijgen.

Samenwerken om betere beslissingen te bereiken

In sommige gevallen kan het internet worden gebruikt om een ​​betere samenwerking tussen beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en hun patiënten te vergemakkelijken. Meerdere artsen de behandeling van dezelfde patiënt kunnen medische gegevens eenvoudig en betrouwbaar via internet connecties delen. Team-based care produceert doorgaans betere resultaten dan ongecoördineerde zorg door meerdere artsen. Daarnaast konden de patiënten de hoogte gehouden van afspraken, testresultaten en behandeling opties. Zo zou de resultaten van een cholesterol-test worden gemaild naar een patiënt samen met voorgestelde veranderingen in levensstijl en follow-up testen suggesties.

Better Access Door Telemedicine

Het internet vergemakkelijkt ook de uitoefening van de geneeskunde over grote afstanden of telemedicine. Dit is vooral belangrijk voor mensen die in afgelegen gebieden of mensen die aan huis gebonden zijn. Bijvoorbeeld, als een patiënt in een kleine landelijke gemeente heeft de symptomen van een zeldzame medische aandoening, een specialist in een groot stedelijk gebied kan online bekijken medische gegevens van de patiënt, waaronder X-stralen, de aantekeningen van de huisarts en de testresultaten. Telemedicine is al in de praktijk van vandaag, die toegang geeft tot een hogere kwaliteit van de medische zorg aan mensen in landelijke locaties over de hele wereld.

De basis voor deze hervorming Long-Term Health Care

Het internet lijkt voorbestemd om een ​​grote rol spelen in de toekomst van de gezondheidszorg spelen. Elektronische medische dossiers wordt verwacht dat afval in de hedendaagse gezondheidszorg te verminderen, het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het genereren van besparingen voor de overheid de gezondheidszorg voorstellen te financieren. Deze gegevens zullen zeer waarschijnlijk worden opgeslagen op servers die niet zijn gevestigd in individuele arts kantoren, die internetcommunicatie voor toegang tot de gegevens. Al te lange tijd, met behulp van het internet in de verstrekking van gezondheidszorg is waarschijnlijk de norm, niet de uitzondering, voor veel zorgaanbieders zijn.

Geen vervanging voor de Office Bezoek

Terwijl het internet de arts-patiënt relatie kan verbeteren en zorgen voor voordelen voor beide partijen, kan e-mail communicatie en online informatie nooit ter vervanging van een persoonlijk, face-to-face bezoek aan het kantoor van de dokter. Regelmatige controles zijn nodig voor artsen om subtiele veranderingen in het gedrag te observeren en aan veranderingen in de testresultaten te interpreteren. Er is geen substituut voor een jaarlijkse fysieke en een goed geïnformeerde arts.