De voordelen van Virgin Coconut Oil voor het Hart

De voordelen van Virgin Coconut Oil voor het Hart

Er is al lang een medische discussie over het al dan niet kokosolie is goed voor het hart. Terwijl sommige deskundigen geloven dat de hoge verzadigd vetgehalte van kokosolie is slecht voor het hart, anderen smeken om verschillen verklaren kokosolie heeft geen trans-vetten en dus gezond voor het hart. Of de olie is maagd of niet-maagd, zijn er tal van argumenten in het voordeel van het eten van kokosolie om uw gezondheid van het hart te verbeteren.

Cholesterol

Kokosolie wordt beschouwd als een verzadigd vet. Echter, verzadigde vetten in kokosolie geen negatieve invloed cholesterol in het lichaam. In feite is de natuurlijke niet-gehydrogeneerde kokosolie gezegd dat het goede cholesterol, HDL (hoge dichtheid lipoproteïne) verbeteren. HDL helpt om het lichaam te beschermen tegen het risico van hart-en vaatziekten. De kokosnoot Research Center concludeert dat kokosolie dagelijks iemands kans op een hartaanval of beroerte, vanwege de niveaus van HDL cholesterol kan verlagen.

Weight Loss

Gezond gewicht kan een gezond hart te evenaren. Kokosolie bezit vele voordelen voor gewichtsverlies die in ruil voor de hart. Kokosolie is zeer rijk aan middelgrote en kleine vetketens zuren. Deze ketens laten vetzuren gemakkelijk gemetaboliseerd worden bijdragen aan gezond gewichtsverlies. Zowel maagd en kokosolie is licht verteerbaar. Kokosolie houdt ook de schildklier en enzymen systemen gezond te functioneren, terwijl de stofwisseling toeneemt als gevolg van verminderde pancreas stress.

Antioxidanten

Antioxidanten zijn een belangrijke factor in de algehele gezondheid. Gewichtsverlies, een gezond hart en kankerpreventie, zijn voordelen van voldoende hoeveelheden van antioxidanten in het lichaam. Virgin kokosolie is rijk aan antioxidanten.

Hart-en vaatziekten

Kokosolie bevat een verbinding genoemd MCFA. MCFA in kokosolie is gebruikt in studies die hebben aangetoond zijn krachtig effect op de slagaders. Wanneer slagaders verhard met geaccumuleerde plaque, het brengt een risico op hart-en vaatziekten. Volgens de Coconut Oil Research Center, kokosolie helpt om te vechten vrije radicalen, toxines en virussen die atherosclerose (aderverkalking) bevorderen. Zonder deze voorwaarden aanwezig zijn, hart-en vaatziekten is minder kans op een bedreiging geworden. Omdat kokosolie is vooral een bron van energie, is het niet ophopen rond het hart en bloedvaten en andere oliën neigen te doen. De organische Facts website verklaart dat kokosolie voorkeur door atleten om zijn vermogen om vetzuren te metaboliseren.

Virgin Kokosolie versus Kokosolie

Verwerking van de kokosnoot is wat verdeelt virgin kokosolie uit kokosolie. Virgin kokosolie ondergaat geen kunstmatige filtering. Het vers gemaakt van de kokosnoot, anders kokosolie die is gemaakt van gedroogde kokosnoot. De textuur van de olie is ook anders. Virgin kokosolie is dunner, waardoor het vrijwel direct smelten met warmte. Kokosolie is een beetje dikker en roept op tot meer intense hitte te smelten. Geur en smaak verschillen ook tussen virgin kokosolie en kokosolie.

Waarschuwing

Vóór het opnemen maagd, of kokosolie in uw dieet, is het verstandig om de medische voordelen te bespreken met een arts. Hoewel er een heleboel informatie over kokosolie en haar bijdragen aan een goede gezondheid, veel artsen en deskundigen zijn van mening dat het tegenovergestelde waar kan zijn, of de gevolgen ervan kunnen neutraal zijn. De American Heart Association en andere hart-organisaties hebben niet veel informatie over kokosolie en haar relatie tot een goede gezondheid te bieden. Meer onderzoek is nodig over dit onderwerp voordat een definitief verband tussen kokosolie en een goede gezondheid kan worden getrokken.