De voordelen van een stoombad

De voordelen van een stoombad

Het stoombad, een overblijfsel van de oude Romeinse en Griekse beschavingen, is het herstel van zijn populariteit in de afgelopen tijd. Steeds meer mensen kiezen voor het op zoek naar een aantal voordelen wordt gezegd over een gewone bad of een douche te hebben.

Lagere Bloeddruk

Volgens een artikel in de National Library of Medicine, het stoombad, ook wel een sauna bad, kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk bij patiënten met hypertensie. Dit zou ook de mogelijkheid van een stoombad met een preventieve rol tegen hetzelfde. Dit voordeel zou echter resulteren uit het gebruik van de sauna lange termijn dan een eenmalige bath.

Ontspanning

Volgens een rapport verschijnt in Education Resource Information Center, het stoombad, verantwoorde gebruikt, biedt een diep ontspannende ervaring. De gewone bad te ontspannen, maar niet zo diep, waardoor deze diepe ontspanning een uniek voordeel van het stoombad.

Minder last van astma en bronchitis

Stoom baden, volgens een artikel in de National Library of Medicine, kan u ook een aanzienlijke verlichting voor astma en bronchitis patiënten. Dit is voornamelijk toe te schrijven aan de longfunctie verbeteringen die afkomstig zijn uit het stoombad.

Hart Hulp

Het stoombad kunnen helpen met bepaalde hartaandoeningen (hoewel hartpatiënten kunnen de klaring van hun artsen nodig alvorens deze). Dit is wat wordt sterk gesuggereerd door een artikel in de National Library of Medicine, over de werkzaamheid van de Voortgezette Sauna Thermen in Patiënten met het type hartfalen dat wordt gekenmerkt door de systolische moeilijkheden. Noot moet worden gemaakt van het feit dat hier gericht is op herhaalde sauna baden, zodat een enkele stoombad niet het gewenste resultaat kan leveren. Sterker nog, in de studie in het artikel geciteerd, de baden werden dagelijks uitgevoerd, voor een periode van vier weken, voordat de systolische aandoeningen waren opgelucht.

Een samenvatting op de "Fabels en feiten over de Sauna," door de Canadese Sauna Society, gepubliceerd in het American National Library of Health, blijkt dat een sauna, dat in wezen een stoombad, plaatst het hart onder dezelfde belasting als een stevige lopen - zodat de persoon die het op dezelfde cardiovasculaire voordelen als een persoon die de stevige wandeling te geven.

Pain Relief

Er is bewijs voor de werkzaamheid van een stoombad behandeling van chronische pijn (zoals pijn kenmerk van artritis). Dit is wat kan worden afgeleid uit de sluiting van een samenvatting studie gepresenteerd in de National Health Library, de studie gepubliceerd in het "Kan Fam Physician" van juli 2009 door R. Beever.