De voordelen van draagmoeder

De voordelen van draagmoeder

Wanneer onvruchtbaarheid of het onvermogen om zwanger te worden door middel van natuurlijke of kunstmatige middelen wordt voorkomen dat een echtpaar uit dragen van een kind, draagmoederschap is een optie kunnen ze handhaven dat deze wens in vervulling gaan.

Soorten Draagmoederschap

Allereerst, het draagmoederschap proces daadwerkelijk gaat een van de twee methoden: Traditionele Draagmoederschap en draagmoederschap. Draagmoederschap behandelt de draagmoeder meer als drager voor de bevruchte eicel, zij in wezen een incubator gebruikt om bevrucht ei reeds bevrucht ontwikkelen. Bij deze methode zal beoogde ouders het ei van de moeder en het sperma van de vader te gebruiken. In gevallen waarin de voorgenomen moeder onvruchtbaar is, niet functionerende eierstokken hebben of over een genetisch erfelijke ziekte, kan het paar kiezen om een ​​donor ei gebruiken en te bevruchten met sperma van de vader voordat het wordt bevrucht in de draagmoeder.
De traditionele draagmoederschap methode vereist de draagmoeder om haar eigen eieren die vervolgens worden bevrucht met het sperma monster van de beoogde vader tijdens de ovulatie te gebruiken.
In beide gevallen moet de draagmoeder een kunstmatige inseminatie procedure ondergaan. Voor een traditionele draagmoederschap de vervoerder ondergaat een IUI of intra-uteriene inseminatie procedure, terwijl in een draagmoederschap het proces staat bekend als in-vitrofertilisatie of IVF.

Succes tarieven

De natuurlijke voordeel van het gebruik van een draagmoeder is het slagingspercentage in verband met de bevruchting. Die vaak op zoek naar de hulp van een zwangerschapsduur surrogaat zijn vrouwen die moeite hebben in het bedenken als gevolg van sommige complicaties hebben ervaren. Draagmoederschap geeft de beoogde ouders een meer succesvolle route aan het worden "zwanger." Volgens de statistieken van 2009 gepubliceerd door Surrogacy911.com, het gemiddelde slagingspercentage voor een live geboortecijfer in een draagmoederschap is tussen de 20 en 30 procent per cyclus, terwijl de live geboortecijfer voor een traditionele draagmoederschap is tussen 5 en 15 procent per cyclus .

Voordelen van de gezondheid

Voor degenen bedoeld moeders die kiezen voor een traditionele draagmoederschap wegens een erfelijke genetische aandoening die het verricht, draagmoederschap geeft het paar een kans om een ​​deels biologische en gezonder kind. De voordelen voor de gezondheid kan ook voordelig zijn om een ​​voorgenomen moeder die elke medische problemen zoals diabetes of nierziekte, waarbij een voldragen zwangerschap zou kunnen blijken levensgevaarlijk voor haar en het ongeboren kind.

Biologisch Yours

Voor veel koppels, zij wil alleen een kind dat biologisch gerelateerd is aan een of beide van hen. Als ze hebben uitgeput alle vruchtbaarheid middelen, en liever niet te overwegen, draagmoederschap blijft als een van de laatste mogelijkheden om deze wens mogelijk te maken. Bovendien, indien het paar besluit draagmoederschap streven een tweede of derde keer, dit geeft hen de mogelijkheid om kinderen die biologisch worden gerelateerd aan hen evenals hun siblings hebben.

Betrokkenheid bij de Zwangerschap

Een ander voordeel van draagmoederschap is de mate van betrokkenheid die de beoogde ouders tijdens de zwangerschap en de geboorte van hun kind kunnen hebben. De precieze mate van betrokkenheid is een gevoelige factor van de zwangerschap, dat moet met de beoogde surrogaat voor aanvang van de inseminatie proces worden besproken. Over het algemeen, in tegenstelling tot de aard van de relatie is toegestaan ​​in een gesloten adoptie, de ouders kunnen normaal gesproken om een ​​visitatie schema, en wonen prenatale afspraken met hun surrogaat. Dit type relatie maakt het mogelijk alle betrokken partijen om de reis naar parenthood- samen te genieten.

State Laws

Het maken van de beslissing om deze optie na te streven is een moeilijke, en moet voorzichtig worden benaderd. Hoewel er veel voordelen aan deze praktijk, kan er veel beperkingen ook. De eerste stap die u moet nemen is om uw respectieve nationale wetten inzake surrogaten onderzoek. De meeste landen hebben specifieke wetten betreffende of de praktijk van draagmoederschap zelfs toegestaan, naast of de surrogaat niet meer kan worden gecompenseerd. Bepaalde staten, zoals New York, North Dakota en Texas, zelfs verbieden draagmoederschap voor alle gehuwde paren.
Als de wetten in uw staat zijn onduidelijk of onuitgesproken is het raadzaam dat u overleggen met een advocaat voordat u verder gaat.