De voedingswaarde van varkensvlees

Varkensvlees wordt vaak gezien als een gezonder alternatief voor rood vlees. Karbonades zijn gemakkelijk te braden, grillen of braden en een nietje in het dieet van veel huizen zijn geworden. Voordat u varkensvlees toe te voegen aan uw dieet, moet je de voedingswaarde van de karbonade te begrijpen.

Portie

Er zijn meerdere stukken vlees die worden gedefinieerd als "pork." Deze gids volgt de USDA gids van verse been entrecôte karbonades die zijn geroosterd. Eén portie wordt gedefinieerd als 3 oz. vlees.

Calorieën

Een portie van karbonades zal 177 calorieën toe te voegen aan uw maaltijd. Hoewel sommige van deze calorieën afkomstig uit eiwitten, sommige uit vet.

Vet

Terwijl varkensvlees staat bekend als meer mager dan andere stukken vlees, het heeft nog steeds vetgehalte. Een portie van varkensvlees heeft 7 g vet. Dit is 11 procent van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vet.

Cholesterol

Varkensvlees producten zijn rijk aan cholesterol. Een portie van varkensvlees entrecote karbonades heeft 77 mg cholesterol. Dit is 26 procent van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Eiwit

Karbonades zijn een uitstekende bron van eiwitten. Een portie heeft 52 procent van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid, met 26 g eiwit.