De voedingswaarde van Musclemilk

Muscle Milk is een voedingssupplement ontwikkeld door het bedrijf Cytosport. Cytosport beweert dat Muscle Milk is ontworpen om te lijken op de melk menselijke moeder en helpen bevorderen van spiergroei en snel herstel na het sporten. De naam Muscle Milk wordt toegepast op een verscheidenheid van producten, variërend van poeder supplementen om klaar te shakes drinken om eiwit bars. Deze producten worden gebruikt om de inname van eiwitten en andere voedingsstoffen te verhogen om de effecten van een intensief gewichtheffen programma maximaliseren.

Calorieën

Cytosport raadt het gebruik van 1 à 2 afgestreken maatschepjes van Muscle Milk poeder gemengd in een glas water. Deze portie bevat 150 calorieën per scoop hoewel Cytosport biedt wel een lagere calorie-poeder voor degenen die op calorie-diëten. Muscle Milk Light poeder is slechts 97,5 calorieën per scoop. Deze besparing van 52,5 calorieën per scoop lijkt misschien onbelangrijk, maar deze calorieën zal snel oplopen voor degenen die meerdere porties van Muscle Milk verbruiken gedurende de dag aan normale maaltijden aan te vullen.

Eiwit

Eén bolletje Muscle Milk biedt 16 g eiwit en Muscle Milk Light bevat iets minder met 12,5 g eiwit. Volgens de American College of Sports Medicine, een minimum van 0,68 g eiwit per kilo lichaamsgewicht nodig is om spiermassa op te bouwen. Degenen die op zoek zijn naar om lichaamsvet te verminderen, terwijl het opbouwen van spieren zal zelfs meer eiwitten nodig hebben, tot 0,9 gram per kilo lichaamsgewicht. Dit betekent dat een £ 160 man willen spiermassa moeten consumeren tussen 108 en 144 g eiwit per dag. Muscle Milk biedt een manier om deze eiwitten doelen te bereiken.

Vet

De USDA voedingsrichtlijnen raden 20 tot 35 procent van de totale calorieën afkomstig zijn uit vet. Muscle Milk is een beetje hoog in vet gezien het feit dat 55 van de 150 calorieën per portie zijn vet calorieën. De helft van het vet in Muscle Milk verzadigd vet, dat de USDA beveelt voorkomen. De hoeveelheid vet en verzadigd vet in Muscle Milk past in een gezond dieet zolang zorg wordt genomen te plannen goede maaltijden gedurende de rest van de dag.

Koolhydraten

Muscle Milk bevat complexe koolhydraten die bijdragen aan de bevordering van groei en spierontwikkeling. Volgens de American College of Sports Medicine, koolhydraten zijn nodig om de spieren te voeden tijdens trainingen. Muscle Milk biedt deze koolhydraten als 2,5 gram voedingsvezel per portie. Voedingsvezels is een soort onverteerbare koolhydraat en is belangrijk om een ​​gezond spijsverteringskanaal.

Micronutriënten

Micronutriënten vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft om een ​​goede gezondheid te behouden. Voor degenen die na een 2000 calorieën dieet, Muscle Milk levert 15 perce t van de USDA de aanbevolen hoeveelheid van de volgende micronutriënten; Vitamine A, B6, B12, C, D, E, thiamine, riboflavine, niacine, foliumzuur, biotine Pantotheenzuur, calcium, ijzer, jodium, magnesium, zink en koper. Muscle Milk ook 40 procent van de aanbevolen hoeveelheid chroom, kalium 12 procent en 20 procent fosfor.