De voedingswaarde van Aubergine

Aubergine kan intimiderend om degenen die nog nooit hebben gekookt met het vóór zijn. Degenen die koken met het gebruik het vaak als vleesvervanger. Het toevoegen van aubergine aan uw dieet kan u helpen om calorieën en vet te snijden.

Portie

Een portie van aubergine wordt bepaald door de USDA één kopje één inch blokjes. Dit is aubergine die is gekookt en uitgelekt met geen zout toegevoegd.

Calorieën

Een portie van aubergine heeft 35 calorieën. Het toevoegen van aubergine met een saus of een chili zal nauwelijks veranderen het aantal calorieën van de maaltijd.

Vet

Degenen die op zoek zijn om vet te snijden uit hun voeding willen aubergine in hun maaltijden. Een portie van aubergine heeft 0 gram vet.

DieetVezel

Een portie van aubergine wordt beschouwd als een goede bron van voedingsvezels. Een kopje aubergine heeft 10 procent van je dagelijkse waarde met 2 gram voedingsvezels.

Vitaminen en voedingsstoffen

Terwijl aubergine is weinig vet en weinig calorieën, het ontbreekt ook aan voedingsstoffen en vitaminen. Een portie minder dan 5 procent van vitaminen A, C, D, E en K.