De verschillende soorten van Serial Killers

De verschillende soorten van Serial Killers

De handeling van het seriële moord is goed voor minder dan 1 procent van alle moorden, volgens de Federal Bureau of Investigation. Seriemoorden past vaak goed in het reguliere leven: Ze hebben de mogelijkheid om banen te houden, hebben hechte vriendschappen en cultiveren gezinnen. Van alle uiterlijke schijn, de seriemoordenaar verschilt opmerkelijk weinig van de meeste mensen.

Wat is een seriemoordenaar?

Rechtshandhaving classificeert seriële doden als de handeling van twee of meer moorden die plaatsvinden tijdens de diverse evenementen. Een killer bestendigt elk van de besluiten. Geen aanwijsbare oorzaak bestaat over de vraag waarom een ​​persoon een seriemoordenaar. Een compilatie van het leven ervaart een rol spelen in het gedrag van de moordenaar. Genetica kan ook een rol spelen. Elk type seriemoordenaar heeft zijn eigen motivatie.

Ongeorganiseerd Seriemoordenaar

De ongeorganiseerd seriemoordenaar fungeert meestal als een opportunist. De moordenaar zelden van plan de misdaad, maar handelt onder impuls. Velen lijken te lijden aan een vorm van geestesziekte en kan beweren stemmen te horen, rijden ze te doden. In tegenstelling tot de meer traditionele seriemoordenaars, de ongeorganiseerde seriemoordenaar heeft vaak een moeilijke tijd handhaven van onafhankelijke relaties en kunnen last hebben van sociale onbekwaamheid. De ongeorganiseerd seriemoordenaar bevat vaak seksuele perversies in de daden van moord. Deze seriemoordenaars lijken ook een verminderde intellectuele capaciteiten hebben in vergelijking met andere seriemoordenaars.

Georganiseerd Seriemoordenaar

Zeer intelligent, de georganiseerde seriemoordenaar heeft het potentieel om nauwgezet plannen elke daad en ontwijk capture. Ze vormt een sterke sociale relaties en onderhoudt een normaal leven aan een externe waarnemers. De moordenaar is van plan meestal de moord ruim van tevoren met de bewaking van het slachtoffer en uitgebreid onderzoek. De planning lijkt de dader te bieden zo veel plezier als de daad zelf. De methodische seriemoordenaar gedijt op in controle en efficiënt. De moordenaar is van plan vaak een uitgebreide list of ensceneert een ongeluk om het slachtoffer te gewillig verlaten met haar over te halen. Ze plots aan het lichaam zorgen is nooit gevonden en beschikt over al het bewijsmateriaal.

Medische Seriemoordenaar

Uitzonderlijk zeldzaam, de medische seriemoordenaar werkt meestal in de medische sector als zorgverlener. De killer gericht op direct contact met de patiënt. Geavanceerde medische opleiding van de moordenaar hem in staat stelt om een ​​groot aantal mensen zonder detectie of het vermoeden te doden. De moord lijkt alsof de patiënt stierf aan een natuurlijke oorzaak. Hierdoor kan de killer blijven voor een langere tijd zonder dat iemand vermoeden. De medische moordenaar heeft meestal een hoge intelligentie niveau, dat hem in staat stelt om de misdaad te plotten. Hij heeft goede sociale vaardigheden, die hem in staat stellen om te communiceren met collega's en patiënten zonder achterdocht. De moordenaar is normaliter een normaal leven thuis.