De Vereisten voor het opstarten van een begeleid wonen huis

De Vereisten voor het opstarten van een begeleid wonen huis

De eisen voor het opstarten van een begeleid wonen thuis zijn staat specifiek. De meeste verzorgingstehuizen tegemoet cliënten in de leeftijd tussen 18 en 59 die kunnen helpen met de dag-tot-dag taken vereisen. De eisen kunnen variëren, afhankelijk van hoeveel klanten u van plan bent om service en de grootte van uw begeleid wonen thuis. Na het voltooien van een paar stappen, kunt u beginnen met het voldoen aan de vereisten voor uw begeleid wonen voorziening.

Set Up Your Business Structuur

Het verkrijgen van een staat verleende vergunning, en registreer om te werken. U moet beslissen hoe u uw bedrijf zal structureren om te opereren als een begeleid wonen voorziening. Een gekwalificeerde accountant of wettelijke vertegenwoordiger kan u helpen bij het bepalen of u het meest zullen profiteren door het opnemen, functioneren als een non-profit of opereren als een eenmanszaak.

Wonen State Training en informatie Sessions

Je staat vereist dat je training en informatieve sessies via haar licentie divisie bij te wonen. Bij deze sessies, kunt u vragen stellen en pakketten van informatie over begonnen in de vergunningverlening. Een kleine vergoeding wordt over het algemeen geassocieerd met het bijwonen, maar uw lokale afdeling van het gezin en het kind diensten kunt u de vereiste vergoedingen te geven voor uw staat.

Bepaal waar u uw klanten huis

U moet weten hoeveel klanten u zullen helpen en waar je ze zal het huis van voor het begin van de kwalificatie proces. Bepaal of u een commercieel gebouw zal kopen of te converteren van een eigen woning. Wat u ook kiest, het moet een reeks inspecties voordat ze met een license to operate.

Hebben geld op de bank voor de kosten

De meeste staten vereisen heb je drie tot zes maanden gereserveerd om uw begeleid wonen huis overeind te houden controleerbare operationele kosten. Uw bedrijf adviseur kan u beter helpen met het invullen van uw financiële projecties en bepalen precies hoeveel in uw zakelijke rekening te bedienen uw bijgestaan ​​thuis wonen te houden.

Beginnen met zoeken naar geschoold personeel

Seek gekwalificeerd personeel die zijn betrouwbaar en passeren antecedentenonderzoek. Uw toestand vereist dat u een specifiek aantal gekwalificeerde medewerkers op basis van de grootte van uw woning en het aantal cliënten dat u de zorg voor in dienst. Vanwege de aard van dit soort zaken, staten vereisen een gedegen achtergrond controleren op elke werknemer die u huren.