De traditionele manier van behandelen van schurft

Schurft is een jeukende, besmettelijke huidaandoening veroorzaakt door een microscopisch kleine mijt met een zwaarwichtig lange naam - Sarcoptes scabiei var. hominis. Human parasitaire aandoeningen van de schurftmijt, ook wel bekend als de 'menselijke jeuk mijt, "worden effectief behandeld met behulp van beproefde traditionele methodes. Een afspraak met een arts is een voorwaarde om effectief te behandelen van schurft.

Over Schurft

Het belangrijkste symptoom van schurft besmetting is intense jeuk, vooral 's nachts. Een schurft besmetting wordt geïdentificeerd door het lokaliseren van de aanwezigheid van schurft '"holen", de gebieden van de huid waar de vrouwelijke mijten leggen eieren. Burrows kan als roze of grijsachtig "zig-zag" lijnen presenteren op de huid. Bij volwassenen zijn holen aangetroffen in gebieden waar delen van de huid elkaar raken, zoals de holte van de elleboog, onder de borsten en mannelijke genitaliën, tussen de schouderbladen, in de riem van de vingers rond de taille, onder de oksels, en de binnenkant van de polsen. Echter, schurft teisteren kinderen in het gebied van de nek en het hoofd (inclusief de hoofdhuid), alsmede de handpalmen en voetzolen. De besmetting resulteert in kleine bultjes die een uitslag lijken.

Zie eerst uw arts

Een bezoek aan de arts is niet alleen nodig om de bron van de jeuk als een schurft besmetting te identificeren, maar om de voorgeschreven medicatie te ontvangen - de traditionele manier van het behandelen van schurft. De arts kan een huid schrapen ve de holen nemen en visualiseren onder een microscoop om de aanwezigheid van ontlasting of eieren mijten "bevestigen. Als scabies inderdaad aanwezig, een topische lotion die permethrine of crotamiton bevat waarschijnlijk worden voorgeschreven. Als de besmette persoon leeft met andere familieleden, moeten allemaal behandeld tegelijk.

Traditionele Schurft Behandeling

Om schurft op het lichaam te elimineren, wordt het aanbevolen scabicide toegepast op het hele lichaam van de nek naar beneden en links op ongeveer acht uur, waarna wordt afgewassen. Volgens het Cincinnati Children's Hospital, het meest voorkomende recept actueel voor kinderen is 5% permethrine crème, die veilig bij kinderen zo jong als twee maanden is bewezen. De crème kan worden toegepast op de hoofdhuid van het kind en de rest van het lichaam.

Post-behandeling

Zelfs na schurft mijten zijn geëlimineerd, kan de uitwerpselen ze achterlaten in de huid blijven een allergische reactie een paar weken na de behandeling activeren. Rekening koel baden kunnen jeuk verminderen, indien van toepassing van een verzachtende lotion op de huid, zoals Calaminelotion. Een arts kan ook adviseren het gebruik van een over-the-counter oraal antihistaminicum.

Getting Schurft uit het huis

Een goede behandeling van de woonomgeving belangrijk om opnieuw besmettingen voorkomen schurft. Linnengoed en kleding gedragen drie dagen voorafgaand aan de behandeling moet de machine worden gewassen in heet water met zeep en lucht gedroogd op hete. Persoonlijke bezittingen, die niet kan worden gewassen kan worden verzegeld in een plastic zak of container. Beroofd van een menselijk bloed bron, de schurft mijt sterft na twee tot drie dagen, maar de Centers for Disease Control adviseert verlaten artikelen verzegeld voor een week.