De toepassingen voor Liquid Kelp

De toepassingen voor Liquid Kelp

Kelp, ook wel blaaswier, is gevonden in de oceaan en geoogst voor de voedings- en medische voordelen. Het is een overzeese groente betrekking tot bruine algen en groeit in elke oceaan in de wereld. De Japanse gebruiken als onderdeel van hun gerechten. Kelp is verkrijgbaar als poeder, in capsule vorm, in tabletten, rauw of in vloeibare vorm. Gardeners geloven kelp helpt bij het stimuleren bodembacteriën en verhoogt tuin humus vorming, helpen planten groeien sterker en genieten van hogere niveaus van voedingsstoffen.

Gezondheid

Vloeibare kelp zorgt voor een snelle absorptie, het versnellen van de voordelen voor de gezondheid gevonden in al zijn vormen. De vloeistof bezit een 85-98 procent absorptiesnelheid, vergeleken met 10 tot 30 procent wanneer genomen als pil. Het is rijk aan jodium en nuttig voor mensen met hypothyreoïdie, een onder-actieve schildklier. Na de aardbeving, tsunami en daaropvolgende nucleaire crisis in Japan in maart 2011 ontving kelp aandacht op zijn vermogen om het risico van schildklierkanker verminderen die aan straling zijn blootgesteld. Het voorkomt schade door vrije radicalen, die gekoppeld is aan alle vormen van kanker en balanceert oestrogeenniveaus verbonden met borstkanker. Vloeibare kelp is ook effectief voor het verlichten van pijn in de gewrichten, het verminderen van angst, het elimineren van brandend maagzuur en zure reflux, het voorkomen van overgewicht, het verlichten van huidproblemen en het stimuleren van het immuunsysteem.

Voeding

Vloeibare kelp biedt een verscheidenheid aan nutritionele voordelen. Het bevat 25 vitamines waaronder vitamine D en B12, en foliumzuur. Het bevat meer dan 90 spoorelementen zoals boor, ijzer en aluminium. Veganisten en vegetariërs gebruiken kelp als een vitamine B12 supplement. Kelp bevat ook eiwit, maar bevat geen calorieën, zodat lijners om kelp gebruiken als supplement bij het elimineren van bepaalde voedingsmiddelen uit hun dieet. Het is ook een effectieve hulp bij de spijsvertering, het helpen van mensen aan te passen aan nieuwe eetgewoonten door versoepeling van een opgeblazen gevoel en misselijkheid.

Side Effects

Enkele van de positieve aspecten kelp kan bijwerkingen creëren, vooral in die met problemen met de schildklier. Er zijn beperkte medische studies over kelp, zo veel van de voordelen voor de gezondheid zijn niet officieel bevestigd. Het is ook nooit getest op zwangere of zogende vrouwen, dus aanstaande en vroege moeders moeten het verbruik te vermijden. Kelp kan interfereren met andere medicijnen, dus het is belangrijk om uw arts te raadplegen voor gebruik als u momenteel medicijnen. Men gelooft ook door artsen om de bloedstolling te vertragen; het is niet aan te raden voor diegenen die van plan of die herstellen van een operatie, of die lijden aan stolling of blauwe plekken voorwaarden.

Het toevoegen van Kelp aan uw dieet

Als u vaak hunkeren zoute voedingsmiddelen, kan het je lichaam je te vertellen het is een tekort aan bepaalde mineralen gevonden in kelp. In plaats van het eten van een zak chips, voeg vloeistof kelp op uw dagelijkse voeding. Voeg een paar druppels van een fruit smoothie of plantaardige sauzen gebruikt over pasta. Sommigen gebruiken vloeibare kelp in thee of water, maar omdat het heeft soms een milde vis smaak, kunt u de voorkeur aan de smaak te maskeren. Sushi wordt vaak gemaakt met kelp, dus als je twijfelt over het gebruik van een vloeibaar supplement, probeer het eten van kelp de volgende keer dat u dineren op de Japanse keuken.