De Tekenen van Ragweed

De Tekenen van Ragweed

Ambrosia is de vloek van de miljoenen van het bestaan ​​van mensen in de late zomer en vroege herfst. Volgens Ragweed Allergy.com, ambrosia is de meest allergene van alle pollen en is ook zeer wijdverspreid over het noordelijk halfrond en Zuid-Amerika. Ambrosia allergieën zijn ook bekend als "hooikoorts." In sommige delen van de Verenigde Staten, wordt ambrosia genoemd bitterweeds of bloodweeds.

Wat Is Ragweed?

Ambrosia pollen is vrijgegeven door de ambrosia plant, een bloeiende plant die deel uitmaakt van de zonnebloem familie. Botanici hebben 41 soorten van ambrosia geïdentificeerd. Het groeit in de meeste klimaten en instellingen en is te vinden in landelijke en stedelijke gebieden. Het stuifmeel wordt meestal verspreid door de wind en elke ambrosia plant kan miljoenen pollen sporen produceren per jaar. Ambrosia pollen zijn op hun hoogste start in augustus en loopt tot en met oktober.

Ambrosia Allergieën

Het menselijk lichaam het immuunsysteem heeft de taak van het beschermen van het lichaam tegen bacteriën of virussen. Het immuunsysteem werkt op verschillende manieren om de persoon te houden van ziek. Mensen met een allergie hebben een enigszins verzwakt immuunsysteem, volgens Ragweed Allergy.com, en wanneer ze geconfronteerd worden met ambrosia pollen, het immuunsysteem gaat in de aanval. Bestrijding van de ambrosia pollen resultaten loopneus en andere symptomen van allergie ragweed terwijl het immuunsysteem probeert de pollen verdrijven uit het lichaam. Veel mensen die last hebben van ambrosia allergieën hebben ook reacties op meloen, banaan, honing of zonnebloempitten.

Ambrosia Allergie symptomen

De symptomen van ambrosia allergie zijn vergelijkbaar met de symptomen van andere pollenallergie. De meest voorkomende symptomen zijn loopneus of verstopte neus, niezen, zwelling of irritatie rond de ogen en een zere keel. Andere, minder vaak voorkomende, problemen die ambrosia kan produceren onder meer hoofdpijn en oor pijn, verlies van smaak en reuk, moeite met concentreren, slaapproblemen en snurken. Als een ambrosia lijder heeft ook astma, worden de allergische symptomen vaak uitvergroot.

Ambrosia Allergie Behandelingen

Ambrosia allergieën kunnen worden behandeld met behulp van allergie shots of allergie medicijnen. De ernst van ambrosia allergie symptomen zal de behandeling gebruikt te bepalen. Over-the-counter allergie pillen zijn of een arts kan medicijnen, neussprays of shots voorschrijven. Een van de makkelijkste manieren om ambrosia allergieën te behandelen is om ambrosia te vermijden waar mogelijk. Blijf binnen 10:00-16:00, wanneer het aantal pollen is normaal hoogst. Houd de auto en thuis ramen gesloten en geen kleren niet buiten hangen om te drogen tijdens hoge ambrosia tijden. Frequent handen wassen kan pollen te verwijderen. Verwijder schoenen bij het betreden van het huis, om te voorkomen dat het bijhouden van ambrosia pollen in de woning.