De Tekenen van Attachment in het basisonderwijs

De Tekenen van Attachment in het basisonderwijs

Attachment is een belangrijk onderdeel van het leven van een kind, vooral in de lagere school. Terwijl hechtingsproblemen kan lijken op een spontane kindertijd probleem zijn, zijn roots liggen vaak met een slechte opvoeding, volgens de Evergreen Psychotherapie Center. Dit gebrek aan aandacht in hun vroege jaren kan geven hen ook het idee dat ze nodig hebben om voor zichzelf te zorgen. Op zijn beurt, dit culmineert in een cocktail van instabiele emoties en slechte gevoel van eigenwaarde.

Apathie

Tijdens zijn basisschool jaren, kan een kind met een hechtingsstoornis lijken afstandelijk of onverschillig. Zo zal hij niet goed reageren op fysieke aanraking. In plaats van te interpreteren als een show van genegenheid, zou hij zeggen: "auw" of krimp. Dit geeft aan dat hij ziet vriendelijke accenten als een bedreiging. Een kind met dit probleem zal ook vreemd aanhankelijk naar mensen die hij niet kent, terwijl het tonen van weinig gehechtheid of genegenheid aan zijn ouders. Het individu kan ook gebrek aan empathie of een geweten, met weinig of geen mogelijkheid om schuld of wroeging te ervaren.

Emotionele Instabiliteit

Een lagere school kind met een hechtingsstoornis zal hebben vaak een slecht humeur. Ze zal gooien driftbuien of zijn passief-agressieve om aandacht te krijgen. Ze zou ook een constante behoefte om in controle, die zich manifesteert in frequente argumenten en weerstand tegen autoriteit.

Geremd en Ontremde

Twee vormen van hechtingsproblemen bestaan. Geremd reactieve hechtingsstoornis zal leiden tot een kind te introvert en teruggetrokken. Hij zal comfort of genegenheid te weerstaan ​​van vrijwel iedereen. Disinhibited stoornis is compleet het tegenovergestelde. Het kind gaat op zoek naar het comfort van iedereen, met inbegrip van de ouders. Echter, deze bevestiging is overdreven. Hij zal onvolwassen, ernstig afhankelijke en voortdurend angstig zijn.

Negativiteit

Een negatieve houding voor een kind met een detachement stoornis is vertrouwen kwesties. Het kind zou manipulatief en het controleren zijn als het gaat om haar sociale leven. Ze zal onverklaarbaar zijn, anderen de schuld geven voor haar eigen tekortkomingen of fouten. Het kind zal ook gebrek aan zelfvertrouwen en slechte leervaardigheden te geven. Deze negativiteit kan ook resulteren in onvoldoende persoonlijke hygiëne en depressie.