De stadia van een baby gaat door tijdens de bevalling

De stadia van een baby gaat door tijdens de bevalling

Arbeid en levering is onderdeel van het natuurlijke geboorteproces. Elke vrouw zal de arbeid anders ervaren, en vrouwen die meerdere zwangerschappen kunnen verschillende arbeid ervaringen hebben, maar er zijn een aantal gemeenschappelijke kenmerken, volgens de Mayo Clinic. Arbeid wordt gewoonlijk verdeeld in drie verschillende fasen: de vroege en actief arbeidsmarktbeleid, de geboorte en de geboorte van de placenta.

Vroege en Active Labor

De eerste fase van de bevalling van een baby en moeder ervaring wordt gewoonlijk verdeeld in twee delen - het begin van de arbeid en een actief arbeidsmarktbeleid - volgens de Mayo Clinic. Tijdens het begin van de arbeid van de baarmoederhals begint te verwijden en uitwissen, wat betekent dat de mond van de baarmoeder opent en dunner, waardoor de baby om het geboortekanaal te voeren toelaat. Het proces van het kind aangaan het geboortekanaal wordt soms aangeduid als vallen of bliksem. Voortijdige bevalling gaat gepaard met onregelmatige samentrekkingen die mild kunnen zijn matig en fouten van vijf tot 20 minuten uit elkaar. Voortijdige bevalling kan duren van enkele uren tot enkele dagen. Actief arbeidsmarktbeleid wordt meestal gekenmerkt door ontsluiting van 4-8 centimeter en regelmatige samentrekkingen van 30 tot 60 seconden komt op 10 tot 20 minuten, afhankelijk van de Aanstaande moeder's Guide.

Geboorte

De tweede fase van de bevalling, zowel voor de baby en de moeder is het geboorteproces. Tijdens een vaginale bevalling de baby is volop bezig met het geboortekanaal. Tijdens deze fase drang van de moeder te duwen is sterk, en ze zal meestal worden aangemoedigd om af te ontbloten tijdens de wee├źn, die nu zal optreden met verhoogde frequentie. De moeder zorgverzekeraar kan af en toe raad zacht te duwen, zodat het vaginale weefsel te rekken, om scheuren te voorkomen. De meeste baby's zullen het hoofd eerst presenteren. Zodra de kop gaat door het geboortekanaal en wordt geleverd, zal de vroedvrouw meestal heldere lucht passage van de baby's en zorg ervoor dat de navelstreng is gratis voor het begeleiden van de oplevering van de rest van het lichaam van de baby.

Geboorte van de placenta

De moeder zal meestal blijven contracties hebben volgt op de levering van haar baby. Dit is essentieel voor het uitstoten van de placenta, het membraan dat de baby ingekapseld tijdens de zwangerschap en voeding ontvangen via de navelstreng. De placenta levert meestal binnen het eerste half uur na de geboorte van de baby. De vroedvrouw zal meestal klem en sneed de navelstreng voor de geboorte van de placenta, hoewel deze procedure wordt soms aangeboden aan de partner van de moeder of een ander familielid. Zodra de placenta wordt geleverd de vroedvrouw zal het weefsel te onderzoeken om ervoor te zorgen is het geheel en dat niemand van het blijft in de baarmoeder, waar het een infectie kunnen veroorzaken.