De Soorten Smeermiddelen voor Gewrichten Net Knieën en ellebogen

De Soorten Smeermiddelen voor Gewrichten Net Knieën en ellebogen

Slijtage van het dagelijks leven kan je knieën en ellebogen laten voelen pijnlijk. Elke persoon die werkt in een positie die extra druk legt op deze gewrichten, zoals sporters, bouwvakkers en serveerders, kunnen stijve gewrichten, zwelling en pijn te ontdekken. Om de pijn zonder pijnstillers verlichten, moet hij supplementen die de verbindingen voor optimale bewegingsvrijheid en minder ontsteking en pijn te smeren. Deze middelen zijn ook gunstig na de operatie op gewrichten genezingstijd verhogen en de pijn, stijfheid en zwelling.

Glucosamine

Glucosamine is algemeen bekend als een supplement voor de gewrichten. Het wordt van nature geproduceerd in het lichaam en is belangrijk bij de opbouw kraakbeen kussen gewrichten helpen. Er zijn verschillende vormen van glucosamine op de markt. Sommige zijn vloeibare terwijl anderen de vorm van tabletten of gel caps. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, vloeibare organische glucosamine is de zuiverste, minst verfijnde vorm en zal daarom de beste resultaten te bieden. De vloeistof kan worden gemengd met dranken of dronk rechte. De aanbevolen dagelijkse dosering van 1500 mg glucosamine is om te helpen het lichaam te beginnen om zichzelf te herstellen terwijl het verminderen van pijn en ontsteking en helpen de gewrichten vrij bewegen.

Chondroïtine

Chondroitin kan ook worden gebruikt om verbindingen smeren. De combinatie van 1200mg Chondroitin met 1500 mg glucosamine creëert een krachtige voedingsstof die is aangetoond dat symptomen bij patiënten met artrose verminderen en vermindering zwelling, stijfheid en pijn bij mensen met algemene gewrichtsproblemen. Chondroitine is de belangrijkste component van kraakbeen in gewrichten. Het helpt vloeistoffen uit het lichaam absorberen om gewrichten te houden van breken. Ons lichaam heeft chondroïtine om weer op te bouwen en produceren van nieuw kraakbeen ook.

Visolie

Visolie is de belangrijkste bron voor Omega-3 vetzuren die helpen de algemene lichaamsfuncties, mentale helderheid en gezondheidsrisico's te verminderen. Het is afgeleid van olie gevonden op koud water vis zoals tonijn, kabeljauw en makreel. De aanbevolen therapeutische dosis 1:59 capsules visolie die ten minste 30 procent DHA bevatten. Visolie werkt als een intern smeermiddel voor gewrichten en de omega-3 vetzuren verminderen ontstekingen en stijfheid die algemene pijn afneemt. Visolie kan worden verkregen door het eten van grote porties vis op een regelmatige basis als via kauwtabletten. Het is bekend om zijn effecten op het verminderen van pijn en zwelling van de gewrichten bij patiënten met reumatoïde artritis.