De snelste manier om een ​​bierbuik te verliezen

De snelste manier om een ​​bierbuik te verliezen

Een bierbuik is niet gezond, het is ook niet esthetisch. Als je broek niet goed passend, en je niet goed in je kleren zien, is het tijd om te beginnen met werken aan uw dieet en fitness gewoonten. Daarnaast is er een bierbuik is gevaarlijk voor uw gezondheid. Vet dat in de buik verhoogt het risico op hart-en vaatziekten. Bovendien kan een bierbuik leiden tot insulineresistentie en type 2 diabetes. U kunt drinken met mate en toch verliest een bierbuik snel.

Instructies

•  Til gewichten twee tot drie keer per week. Om het meeste baat bij hebben, richten zich op het trainen van je benen, want ze bevatten 60 procent van de spiermassa. Per Tufts University, stofwisseling te verhogen van 50 procent na 12 weken krachttraining. Zo, het verhogen van uw spiermassa zal meer calorieën verbranden gedurende de dag.

•  Verminder uw alcoholgebruik, vooral bier. Beperk je alcoholgebruik tot twee glazen per dag, bij de meeste. Optimaal, verbruiken 2-3 drankjes per week. De snelste manier om een ​​bierbuik te verliezen is om calorieën te verminderen. Alcoholische dranken zijn calorieën, dus het bedrag dat je drinkt kan sneller resultaat Garner verminderen.

•  Verhoging eiwitten en koolhydraten verminderen. Als je eet koolhydraten, zoals rijst of pasta, zorg ervoor dat ze volkoren. Witte koolhydraten gewichtstoename en een opgeblazen gevoel, vooral in het buikgebied. Magere eiwitbronnen bevatten kip en vis.

•  Verhoog uw lichamelijke activiteit. Doen aërobe oefening, zoals fietsen of hardlopen, 30 tot 45 minuten per dag, vier tot vijf dagen per week. Als u vindt dat u niet uw bierbuik snel genoeg verliezen, verhoging van het aantal dagen of de lengte van de tijd dat je uit te oefenen.

Hints

  • Focus op buikspieroefeningen, zoals sit-ups, minstens twee tot drie dagen per week.
  • Raadpleeg een arts voordat u begint met een dieet of fitness programma.