De slechte dingen over Wit Brood

De slechte dingen over Wit Brood

Het Center for Disease Control and Prevention adviseert mensen om volkoren voedsel kiezen voor ten minste de helft van de dagelijkse graan keuzes. Broodjes gemaakt met volkoren meel hebben meer voedingsstoffen dan brood gebakken met behulp van verwerkte witte bloem. De raffinage van meel aan de bloem gebruikt in het bakken van wit brood verwijdert zemelen en de kiem van de tarwekorrel dat waardevolle voedingsstoffen volkoren bevat maken.

Raffinageproces

Het belangrijkste ingrediënt in wit brood wordt verwerkt witte bloem. Verwerking witte bloem omvat het verwijderen van de gehele tarwekorrel dat veel belangrijke voedingsstoffen zoals tryptofaan, selenium, kalium, zink, foliumzuur, vitamine E chroom en magnesium bevat. Bovendien, hoewel witte bloem ontvangt "verrijking" zoals ijzer en vitamine B1, B2, B3, het vervangingsniveau niet gelijk aan de hoogte van de vitamines en ijzer dat de bloem verliest tijdens de verfijning proces. Dit creëert een meel dat de meeste voedingsstoffen die aanwezig zijn in oorspronkelijke meel van volkoren waren mist.

Eiwitten en vezels

Het gebrek aan vezels in wit brood draagt ​​bij aan een verhoogde incidentie van hart-en vaatziekten bij mensen die eten. Sneetjes wit en volkoren brood dat hetzelfde gewicht bevatten verschillende hoeveelheden vezels. Een gemiddelde grootte sneetje volkoren brood bevat 1,9 gram vezels, terwijl een vergelijkbare grootte snee wit brood bevat slechts 0,6 gram vezels. A 2011 studie van de Feinberg School of Medicine aan de Northwestern University toonde aan dat jonge en middelbare leeftijd volwassenen die vezelarm dieet aten hadden een significant hogere verwachte levensduur van het risico op hart- en vaatziekten in vergelijking met personen die vezelrijke diëten aten.

Terugdringen van de honger voor Weight Loss

Gebrek aan vezels wit brood bevordert gewichtstoename. Personen die wit brood eten eten vaak aanvullende gedeelten van het brood om verzadigd te voelen. Wanneer mensen eet wit brood die ze produceren hogere niveaus van insuline. Insuline stimuleert de opslag van vet, de manier om gewichtstoename bestrating. Een sneetje volkoren brood heeft slechts drie calorieën meer dan een vergelijkbare gewogen snee wit brood.

Glycemische index

Wit brood staan ​​hoog op de glycemische index. Zij geven glucose snel in de bloedbaan, het uitlokken van een onmiddellijke reactie van de bloedsuikerspiegel van de eter. Dit vermindert suikerspiegel van het lichaam en maakt het moeilijk voor de eter energieniveaus handhaven gedurende een lange periode. Veel gewichtsverlies professionals adviseren patiënten om uit de buurt van wit brood te blijven om gewicht te verliezen.