De Sedona Methode van Letting Go

De Sedona Methode is een eenvoudige techniek die individuen leert hun natuurlijk vermogen beheersen loslaten van negatieve en ongewenste gevoelens - het doel van het vinden van duidelijkheid en bevorderen het begin van het genezingsproces.

Voordelen van de Sedona Methode

Zodra beoefend, kunt u profiteren van de vele voordelen van de Sedona Methode. Enkele van de voordelen zijn helderheid, innerlijke vrede, een hogere productiviteit, stress, gezonder relaties, vrijheid van angst, spirituele groei en genezing van onopgeloste trauma's.

De werkwijze is eenvoudig te leren en kan worden toegepast op het dagelijks leven.

Vier manieren van Letting Go

Volgens Sedona.com, omvatten de eerste vier benaderingswijzen van het proces van loslaten eerst jezelf toe om ongewenste emoties direct los en laat de onderdrukte gevoelens in je onderbewustzijn te verdrijven. Net als het loslaten van objecten en hen toe te laten vallen, dan kunt u hetzelfde doen met emoties - drop ze en laat gaan. De tweede manier gaat verwelkomen het gevoel; laat de emotie zijn. De derde manier is het duiken in het centrum van het gevoel of emotie. Diepe en sterke gevoelens alleen op het oppervlak. Duiken in zijn kern zal u toelaten om stilte en rust te ontdekken. De vierde manier is de holistische het vrijgeven van alle kanten van een geloof of uitgifte. Dit betekent dat je moet merken dat uw emotie wordt bepaald door zijn tegendeel. Met andere woorden, als je verdrietig te voelen, is het verdriet gedefinieerd door het tegenovergestelde, of gelukkig voelen. De Sedona Methode van mening dat als u van harte welkom, zowel de emotie en het tegenovergestelde - het geluk en het verdriet, bijvoorbeeld - zowel emoties zal oplossen en laat je vrij.

Vijfde Weg van Releasing

De vijfde manier is de nieuwste toevoeging aan de methode van het loslaten. Volgens de vijfde weg, de persoon die je nu bent, of de aanwezigheid die je hebt, is de persoon die je altijd geweest en zal altijd zo blijven. De aanwezigheid dat je daarmee hebt dicteert hoe je alle emoties en gebeurtenissen te ervaren.

Uw aanwezigheid kan ook worden aangeduid als wetendheid, want het is de erkenning van het niets waarmee je dingen volledig te ervaren. Je denken, wanneer beïnvloed door je overtuigingen met valse referenties van onszelf, is slechts beperkt en zal geleidelijk verdwijnen. Wat oppervlakken is uw directe bewustzijn van wat is hier en nu. Denken wordt meer reflectieve en raakt natuurlijk afgestemd op zelfbewustzijn. Dit zal doorschijnen in je geest zo helder redeneren. Het is door middel van volledige acceptatie en wetendheid dat een authentiek kan loslaten of laten gaan.