De redenen voor het gebruik van een glijdende schaal om bloedsuiker controle

De redenen voor het gebruik van een glijdende schaal om bloedsuiker controle

De glijdende schaal gebruikt door artsen en insuline-afhankelijke diabetes is een belangrijk instrument in het helpen van de insuline-gebruikers krijgen de controle over hun bloedsuikerspiegel. Voeding, lichaamsbeweging, stress en ziekte zijn belangrijke componenten in de behoefte aan insuline een diabetische's. Als een persoon met diabetes maakt gebruik van een glijdende schaal in deze omstandigheden, zal hij minder kans om te lijden aan ernstige hoge of lage bloedsuikers.

Tellen Koolhydraten

Eenmaal gegeten, koolhydraten brandstof voor het lichaam, maar voor een diabetespatiënt moet veel koolhydraten worden afgewogen tegen een geschikte dosering van insuline. Sommige mensen met zwangerschapsdiabetes, Type I of Type II diabetes gebruiken een ingestelde dosering van langwerkende insuline en gebruik een glijdende schaal evenwicht hoeveel korte insuline te nemen tijdens de maaltijden, afhankelijk van hun inname van koolhydraten. In dergelijke gevallen zal een glijdende schaal kunt u uw maaltijd met een passende snelwerkende insuline dosering te dekken.

Chasing bloedsuikerspiegel

Het is vaak noodzakelijk voor diabetici een hoge bloedsuikerspiegel met een dosis insuline keren. Uw arts en diabetes educator moet u instrueren over hoeveel insuline te nemen wanneer uw bloedsuikerspiegel te hoog is. Dit wordt ook wel "jagen de bloedsuikerspiegel." Hoewel deze werkwijze voor het besturen bloedglucose niet de beste manier voor een diabetespatiënt haar suikers controleren op continue basis, is het soms noodzakelijk. De glijdende schaal zal helpen om de bloedsuikerspiegel tot een meer normaal niveau.

Ziekte

Voor diabetici, kan ziekte ravage in uw dagelijkse insuline en voeding routines veroorzaken. Als je niet kan eten vanwege griep of andere ziekte, kan het nodig zijn uw normale dosering van snelwerkende insuline worden aangepast. Een glijdende schaal is een effectief hulpmiddel bij het beheren van uw diabetes, terwijl je ziek bent, maar zelfs als je je niet goed voelt, is het belangrijk om bij te houden van uw bloedsuikerspiegel en ze aanpassen met insuline of dieet dienovereenkomstig. Laat uw basale of langdurige insuline niet voorbijgaan zonder eerst te praten met uw arts.

Nadelen van glijdende schaal

Hoewel voor veel diabetici een glijdende schaal is een manier om een ​​algehele controle van de bloedsuikerspiegel te krijgen, de glijdende schaal heeft zijn nadelen, indien gebruikt als belangrijkste bloedsuiker controle methode. Voor Type II diabetes, een glijdende schaal is het meest succesvol als een strakke controle van een dagelijkse vooraf bepaalde koolhydraten maaltijd plan wordt gebruikt. Glijdende schalen kunnen schommelingen in de bloedsuikerspiegel, dat is moeilijk op het lichaam na verloop van tijd veroorzaken. Aan de glijdende schaal methode werk voor u te maken, overleg dan met uw arts over de voor- en nadelen en doe je best om te blijven binnen de controle grenzen.

Wanneer het voedsel wordt gebruikt in plaats van insuline

Een glijdende schaal moet ook een goed begrip van wat te doen in geval van een hyperglycemic of lage bloedsuiker insuline reactie omvatten. Lage bloedsuikers gebeuren wanneer er teveel insuline is gegeven, of niet genoeg voedsel wordt gegeten in correlatie met de hoeveelheid insuline genomen. Als uw bloedsuikerspiegel daalt onder de normale gezond niveau, drink een vooraf bepaalde hoeveelheid sap, of koolhydraten eet om het suikergehalte te verhogen. Wees voorzichtig niet te overdrijven de inname van koolhydraten. Uw arts zal in staat zijn om u te helpen de verhouding van koolhydraten om de bloedsuikerspiegel, en wanneer te eten of te injecteren insuline te bepalen.