De oorzaak van Oorpijn

Kinderen hebben vaak last van oorpijn, die over het algemeen middenoor infecties. Volwassenen zijn niet vrijgesteld als ze oorpijn en kan krijgen, hoewel volwassenen niet normaal krijgt middenoor infecties. Volgens de Mayo Clinic, heeft één op de vier kinderen minstens een oorontsteking had tegen de tijd dat hij is drie jaar oud.

Protective Devices in het oor

Het binnenoor is zo opgezet, dat is het niet gevoelig voor infectie of letsel, maar factoren zoals overtollig vocht zijn vermogen om zichzelf te beschermen ongedaan kunt maken. De gehoorgang klieren scheiden oorsmeer, dat is een wasachtige stof die je oor beschermt door het creëren van een film op de huid van het kanaal dat water afstoot. Cerumen zuur, waarbij het kanaal met een niet-gastvrije omgeving voor de bacteriën. Cerumen verzamelt puin en dode huidcellen en schuift ze uit de gehoorgang. Dit is de wax die je soms ziet bij de opening van de gehoorgang. Cerumen ook eiwitten in, die dienen als een antibacterieel middel. De gehoorgang is ontworpen dat het naar beneden helt enigszins uit het middenoor naar de buitenste eten, die waterafvoer helpt het oor. Soms deze beschermende eigenschappen niet zo goed als ze moeten en een oorontsteking resultaten, die oorontsteking veroorzaakt werken.

Otitis media

Otitis media is de medische term voor een middenoorontsteking, waardoor vloeistoffen ophopen in het middenoor. De druk van deze vloeistof kan leiden tot een breuk aan het trommelvlies. Het oor pijn als gevolg van de druk. Als een baby heeft deze voorwaarde, zal hij niet in staat om te verwoorden wat er mis is, maar het zal manifesteren in een temperatuur van 100 graden Fahrenheit of hoger, zal het kind prikkelbaar en heldere vloeistof kan weglopen uit zijn oren. De baby kan mep op zijn oor.

Zwemmer's Ear

Zwemmer het oor, ook wel bekend als otitis externa of otitis externa, is een andere oorzaak van oorpijn. Bacteriën maken deze infectie. De bacterie komt in de dunne laag van de huid dat de lijnen van de gehoorgang. Wanneer u zwemmer het oor, hebben de verdedigingswerken die in de gehoorgang zijn overwonnen en is het makkelijker voor de bacteriën te krijgen in de innerlijke huid en infecteren het binnenoor huid. Wanneer het oor nat is geneigd besmet. Beschermende functies van de oren 'opereren efficiënter wanneer ze droog zijn. Zwemmer het oor kan zeer pijnlijk zijn. Het oor kan rood worden en er kan pus en vocht drainage van het oor zijn. Het oor zal een vol gevoel en je gehoor zal worden gedempt. De pijn wordt erger als je druk op de tragus, dat is het kleine hobbel in de voorkant van uw oor. De pijn zal toenemen als de oorschelp en oorschelp, dat het buitenste deel van het oor bewegen. Indien onmiddellijk behandeld, zou dit nader infectie en complicaties.

Gescheurd trommelvlies

Een gescheurd trommelvlies is pijnlijk. Een breuk treedt op wanneer het weefsel dat je middenoor van de gehoorgang scheidt is gescheurd. Een gescheurd trommelvlies kan leiden tot gehoorverlies en het kan het middenoor vatbaar voor verwondingen en infecties. Als uw trommelvlies is gescheurd, kan je scherpe die pijn die weg gaat snel en bloederige of pus gevulde drainage van het oor krijgt. Je kan ook het gevoel duizelig en hoort een beltoon geluid in je oor. Een breuk zal zich normaal genezen zonder medische behandeling; echter, sommige vereisen chirurgische reparatie.

Vliegtuig Ear

Vliegtuig oor kan ertoe leiden dat uw oren te kwetsen. Wanneer er te veel luchtdruk in je middenoor, kan je trommelvlies scheuren. Duiken kan hetzelfde resultaat hebben. Vliegtuig oor heet barotrauma. Akoestisch trauma, zoals een flinke explosie, een scheur in het trommelvlies veroorzaken.

Aanbeveling

Niet nalaten om een ​​oorontsteking behandelen omdat het binnenoor en middenoor zijn gevoelig voor ziekte. Verder is het belangrijk om uw gehoor te beschermen.