De negatieve effecten van Spice Gold

De negatieve effecten van Spice Gold

Spice Gold wordt verkocht als een kruiden wierook - maar het wordt gebruikt om high te worden. Hoewel een aantal niet bedwelmende kruiden bevat, het heeft ook synthetische cannabinoïden, waaronder een zogenaamde JWH 018. Cannabinoïden zijn tegen dezelfde neuro receptoren THC, het actieve ingrediënt in marihuana. Volgens WebMD, Spice Gold was beschikbaar op het internet en in Europa tegen 2004, maar de verkoop niet omhoogschieten in de Verenigde Staten en Canada tot 2009. Er zijn geen lange termijn studies zijn nog niet afgerond, maar vooronderzoek en anekdotische rapporten suggereren verschillende negatieve effecten van Spice Gold.

Afhankelijkheid

Deutsches Ärzteblatt International, officiële wetenschappelijke tijdschrift van de Duitse Medical Association, een rapport gepubliceerd over een patiënt die een behandeling zochten voor wat leek op terugtrekking uit te hebben gestopt met behulp van Spice Gold na 8 maanden van intensief gebruik zijn. Science Daily citeert het rapport waarin staat: "Hij voelde continue verlangen naar de drug en dit deed hem te voeren op het consumeert, in weerwil van de cognitieve stoornissen het hem veroorzaakt. Dit bracht hem tot zijn taken verwaarlozen op zijn werkplek en hij was nu met werkloosheid bedreigd. " De auteurs constateren dat zijn voortdurende gebruik van Spice Gold ondanks ernstige negatieve effecten is een indicatie van de afhankelijkheid. Zij schrijven de ontwenningsverschijnselen aan de cannabinoïde stoffen gevonden in Spice Gold.

Overdosis

Volgens Drug1Scope, zijn er meldingen van Spice Gold gebruikers die behandeling voor dergelijke symptomen van overdosering als paniekaanvallen en paranoia. Sommige schijnbare overdosis patiënten zijn opgenomen in het ziekenhuis in Duitsland.

Onbekend Gevolgen

De cannibinoids gedacht produceren de "high" ervaren door mensen die gebruik Spice Gold richt het deel van de hersenen die temperatuur, geheugen, probleemoplossing en het immuunsysteem reguleert. Noch de cannabinoïde of de plantaardige ingrediënten zijn getest bij mensen, dus er is geen manier om te weten wat de gevolgen op lange termijn kunnen zijn. Deze stoffen in het lichaam gedurende lange tijd. Dit betreft Dr. Marilyn Huestis, hoofd van de chemie en metabolisme bij het Nationaal Instituut voor Drug Abuse. "Er kunnen acute toxiciteit zijn, er kan toxiciteit op lange termijn te zijn weten we niet een van die.."