De Nadelen van Versterking Ouders van kinderen met gedragsproblemen

De Nadelen van Versterking Ouders van kinderen met gedragsproblemen

Veel ouders werken hard om hun kinderen te helpen met gedragsproblemen. Zoals zij zoeken antwoorden en zet om hulp, ze vaak op zoek naar validatie en bemoediging. Echter, soms zelfs de beste bedoelingen ouder niet het maken van keuzes die geschikt of gunstig zijn voor zijn kind zijn. Therapeuten, begeleiders, leerkrachten, familie en vrienden hebben een verantwoordelijkheid om niet door een ouder wiens aanpak is niet handig om een ​​kind te valideren.

Ineffectief Strategies

Mensen soms verwarren zijn ondersteunend aan het versterken. In hun verlangen sympathiek en vriendelijk te zijn, kunnen zij manier van handelen van een ouder te valideren. Als een ouder heeft geprobeerd dezelfde strategie of benadering met een onrustige kind voor een langere periode en het is gewoon niet werkt, dan kan het geheel niet effectief. Het kan moeilijk zijn om iemand die gelooft in een aanpak of die zich vastklampen aan hopen dat hun strategie niet werkt te vertellen zijn, maar het kan de eerlijke, constructieve en vriendelijker zijn om te doen.

Bad Strategies

Ouders van onrustige kinderen kunnen zich erg gefrustreerd. Wanneer frustratie verandert in woede, maakt het niet iets beters te maken. Kinderen met gedragsproblemen meestal verergeren met de woede en de ouders ongelukkig te worden. Valideren van frustratie van een ouder is een belangrijk onderdeel van haar ondersteunen, maar het is belangrijk om niet te keuzes die voortkomen uit of over te brengen woede te versterken. In de ergste gevallen, dit kan fietsen in giftige situaties en zelfs misbruik.

De Waarheid

Gedragsproblemen veel kinderen komen uit ouderschap keuzes en stijlen. In deze gevallen de eerste stap om het helpen van een kind helpen met de ouders, die vaak gaat therapie en verandering. Als ouders wier gedragingen zijn het creëren van een trauma van een kind over klagen of te discussiëren over hun problemen met hun kind, de versterking van hun standpunten bevestigt alleen hun visie en geloof. Noch het kind noch de ouders profiteren van gedrag van de ouders die bijdragen aan problematisch gedrag bij het kind.

Geloofwaardigheid

Ouders zouden later vragen waarom je hen niet vertellen wat ze verkeerd deden, als ze eenmaal hebben gewerkt door hun moeilijkheden. Zij komen aan de mensen die hun fouten hun problematische gedrag versterkt en valselijk gevalideerd kwalijk. Mensen die probeerden aangenaam te zijn en ondersteunend kunnen hun integriteit en relaties aangetast als ouders te komen om ze te beschouwen met pijn en wantrouwen.