De nadelen van Oefening op het skelet

Hoewel er veel voordelen van oefening voor het menselijk lichaam, kan er een aantal nadelen, met name voor het skelet.

Belang van bewegen

Het is belangrijk te oefenen om een ​​gezond hart, een goed gewicht en goede circulatie handhaven. Bepaalde oefeningen kunnen ook helpen om botverlies en spierverlies te voorkomen. Maar ook andere oefeningen ernstige stress te veroorzaken aan de botten.

Fracturen

Een breuk optreedt wanneer de spanning die op het bot zijn dan het bot kan verdragen. In oefening kan dit gebeuren door het toepassen van te veel gewicht aan het bot of door repetitieve stuiteren op het bot.

Bone Spurs

Bot verwondingen die niet goed behandeld worden, kan leiden tot bot spurts. Uitlopers van de botten zijn verkalkte gebieden van bot dat uitsteekt en kan ernstige pijn veroorzaken wanneer de druk wordt gelegd op hen. Uitlopers van de botten veroorzaakt door oefening worden het meest gevonden in de voeten.

Rugpijn

Terwijl sommige rugpijn spier kan worden gerelateerd, is andere rugpijn veroorzaakt door een verkeerde uitlijning van de rug botten als gevolg van slippen bij het heffen van gewichten. Onjuiste gewichtheffen terug pijn of schade aan de backbones.

Artritis

Artritis kan worden veroorzaakt door verscheidene factoren. Wanneer de spanningen die op de gewrichten van routine uitoefening hoger dan de gewrichten kan nemen, kan artritis leiden. Dit kan worden veroorzaakt door oefening gewicht wordt toegevoegd aan het gewricht of repetitieve stuiteren of springen tijdens aerobic lessen.

Preventie

Gebruikmakend van de juiste tillen procedures en na doktersadvies kan helpen voorkomen skelet schade tijdens het sporten. Het gebruik van een personal trainer kan ook helpen schade aan het skelet te voorkomen tijdens het sporten.