De nadelen van computers in ziekenhuizen

De nadelen van computers in ziekenhuizen

Het toevoegen van computers of gaat elektronisch kan alles, van facturatie leveren aan het bijhouden van dossiers van patiënten sneller in een ziekenhuis, maar computers nadelen ook brengen naar het ziekenhuis. Naarmate de technologie en computers worden meer geavanceerde, zullen aanvullende elementen verschijnen in het ziekenhuis, maar of de voorschotten werkelijk verbeteringen is geopend voor enige discussie.

Kosten

Een van de grootste nadelen van het toevoegen computers ziekenhuizen de kosten. Computers kosten geld, en een groot ziekenhuis moet veel computers om het systeem draaiende te houden. Het creëren van een netwerk om medische dossiers overdragen of bijhouden van facturering is een extra initiële kosten. In tegenstelling tot papieren dossiers, die gewoon voor een paar meer exemplaren, bijhouden van elektronische dossiers vereist constante onderhoud van computers, software en andere elektronische elementen, die nog meer kan kosten.

Veiligheid

Als uw arts of het ziekenhuis wordt overgeschakeld naar computers of elektronisch bijhouden, ben je waarschijnlijk zorgen over de veiligheid van uw medische gegevens. Papieren dossiers worden bewaard in het kantoor van een arts of een magazijn, maar zodra computers worden toegevoegd aan een ziekenhuis, bijhouden van elektronische dossiers meestal volgt. Zodra bijhouden van elektronische dossiers is begonnen, is medische informatie meestal toegevoegd aan een gesloten computernetwerk, maar zolang een internetverbinding komt in het netwerk, het systeem is kwetsbaar voor externe bronnen, het debat openen om vragen over de privacy van patiënten en medisch dossier beveiliging .

Gebrek aan standaardisatie

Vanuit ziekenhuis oogpunt een van de grootste nadelen van het toevoegen van computers en elektronische gegevens naar een ziekenhuis is het gebrek aan standaardisatie door het medische gebied. Verschillende ziekenhuizen maken gebruik van verschillende steno afkortingen of symbolen op medische dossiers dan anderen. Zelfs de codes riep tijdens noodsituaties betekenen niet altijd hetzelfde in elk ziekenhuis. Als een medisch dossier wordt overgedragen van een ander ziekenhuis of het systeem wordt geopend, zodat ziekenhuizen informatie kan delen, kan het gebrek aan standaardisatie in het ziekenhuis notities en verslagen problemen veroorzaken als het gaat om een ​​medische professional's begrip van het medisch dossier.