De nadelen van Colon Cleansing

De nadelen van Colon Cleansing

Volgens de Egyptische legende, de Farao's artsen waren picknicken op de Nijl en zag de god Thoth in de vorm van een ibis geven zichzelf een klysma met zijn snavel. Dat gaf de koninklijke artsen het idee over dubbele punt zuivering en hoge darmspoeling. Maar gewoon omdat er iets is traditioneel betekent niet dat het goed voor je is.

Overwegingen

Veel dubbele punt zuivering producten beweren dat ze zullen het lichaam van gifstoffen te reinigen. Maar, als praktiserend arts en best-selling auteur Isadore Rosenfeld, MD opmerkt, deze toxines zijn nooit geïdentificeerd.

Evidence

Volgens de Mayo Clinic, is er weinig wetenschappelijk bewijs voor de theorie dat de dubbele punt zuivering heeft elke medische voordelen dan ook te ondersteunen. De meeste conventionele artsen zullen dubbele punt zuivering niet aanbevelen voor hun patiënten.

Waarschuwing

De Mayo Clinic wijst er ook op dat het grootste gevaar van dubbele punt zuivering wordt steeds uitgedroogd als gevolg van diarree. Veel dubbele punt zuivering producten zijn gemaakt met ingrediënten zoals psyllium, die vaak geeft een persoon diarree.

Vasten

Veel dubbele punt zuivering producten of kits raden vasten. Echter, mensen met aandoeningen zoals lage bloeddruk of diabetes moeten regelmatig eten.

Kosten

Dubbele punt zuivering producten en kits zijn duur. Volgens Dr Brian E. Lacey, een goedkope manier om de stoelgang regelmatig hebben is om veel water te drinken, te eten van een vetarm, vezelrijk dieet en regelmatig sporten.