De Nadelen van Bril

De Nadelen van Bril

Niet iedereen heeft het voordeel van een perfecte 20/20 vision, en leven met de gevolgen van onvolkomen gezichtsvermogen betekent vaak het dragen van een bril. Ze helpen de juiste gemeenschappelijke oogaandoeningen, zoals verziendheid en bijziendheid, en kan de algehele kwaliteit van leven te verbeteren. Bril kan echter ook enkele nadelen.

Kan verergeren gezichtsproblemen

Terwijl bijziendheid kan invloed hebben op alle leeftijden, het gebruik van glazen op sterkte juist helpen het probleem op. Dit omvat meestal het dragen van minus lenzen, die objecten dichterbij te laten verschijnen en brengt ze in beeld. Echter dragen ze voortdurend kan resulteren in de focus spier van het oog steeds opgesloten in een toestand van focus dichtbij, dat bijziendheid kan verergeren. Glazen kan dus potentieel versnellen de verslechtering van het gezichtsvermogen, die een cyclus van steeds sterkere lenzen om het probleem te verhelpen.

Belemmeren View

Bril kan het gezichtsveld in een aantal manieren, die gevaar bij bijvoorbeeld over een weg kan vormen hinderen. Lenzen kunnen verduisterd bij slecht weer worden, met vocht verminderen van de zichtbaarheid. In koudere klimaten, kunnen lenzen beslaan bij het verplaatsen tussen de verschillende temperaturen, zoals van een warme thuis aan de koude buitenlucht.

Comfort

Wanneer gedragen voor lange periodes, brug en neus pads van een bril - vooral een slecht passende pair - kan knijpen de neus. Dit knijpen kan irritatie en pijn, het maken van een bril oncomfortabel om te dragen veroorzaken.

Plagen

Jongeren doorgaans maken over de inpassing in peer groups, waardoor ze verlegen weg kan maken van het dragen van een bril. Kinderen dragen van een bril kan lijden plagen of voor de grap of ernst, en dit kan het zelfvertrouwen aantasten. De meeste volwassenen die nodig is om een ​​bril te dragen tijdens het opgroeien zal waarschijnlijk herinneren sommige plagen.

Grenzen Activity

Een aantal activiteiten kan blijken lastiger bij het dragen van een bril, met inbegrip van lichaamsbeweging en sport. Lichamelijke activiteit kan moeilijker zijn glazen en dragen ze kunnen gevaarlijk zijn voor contact sport, zowel in termen van beschadiging van de glazen en mogelijke beschadiging van de ogen als glazen breken. Andere activiteiten, zoals paardrijden achtbanen of glijbanen, kan de ergernis van het verwijderen van een bril en het proberen om ze veilig te betrekken.

Grenzen Peripheral Vision

Terwijl glazen zorgen voor een goed zicht naar voren, ze kunnen het perifere gezichtsveld beperken. Terwijl die zonder bril kan gewoon bewegen hun ogen naar de kant om een ​​beeld te krijgen, zal brildragers meer kans hebben om hun hele hoofd bewegen om de bril in de richting van het doel van View Point.