De leukste dingen om te doen voor en na seks wanneer het proberen voor een baby

De leukste dingen om te doen voor en na seks wanneer het proberen voor een baby

Probeert zwanger te raken kan een zeer spannende en frustrerende tijd in het leven van een echtpaar zijn. Er zijn een paar dingen te doen voor en na de seks wanneer het proberen voor een baby die de kans op een succesvolle bevruchting kan verhogen.

Zaadcellen

De American Pregnancy Association suggereert het vermijden van alcohol en drugs als ze het aantal zaadcellen kunnen verlagen. Activiteiten die testiculaire temperatuur te verhogen, zoals het weken in een warm bad, kan ook het aantal zaadcellen verminderen.

Spanning

De zwangerschap vereniging raadt vrouwen stress te verminderen, die is gekoppeld aan vertraagde of gemiste periodes, waardoor de ovulatie voorspellen moeilijk.

Timing

De meeste vrouwen ovuleren 14 dagen vóór de eerste dag van hun volgende period.A vrouw, die niet beschikt over een regelmatige cyclus kan proberen een ovulatie-voorspelling test of het in kaart brengen van haar cycli om de datum van de eisprong beter voorspellen. Het koppel zal sex om de dag gedurende vijf dagen voor en twee dagen na de voorspelde ovulatiedatum.

Posities

Geslachtsgemeenschap posities die het mogelijk maken een diepe penetratie kan de kans op conception.An rechtop te verhogen wordt niet aanbevolen, omdat de man de zaadcellen dan hebben de zwaartekracht vechten.

Na Sex

De vrouw moet plat op haar rug voor 15 tot 20 minuten na de seks met een kussen onder haar heupen. Dit helpt ervoor te zorgen dat de zwaartekracht werkt niet tegen het sperma als ze hun reis.