De impact van depressie op je carrière

Depressie is een van de meest voorkomende psychische problemen geconfronteerd vandaag. Bijna 8 procent, of 17 miljoen volwassenen lijden aan een ernstige depressie elk jaar in de Verenigde Staten. Vrouwen maken twee keer zoveel gevallen van depressie als mannen; hoewel professionals in de gezondheidszorg melden dat cases voor mannen stijgen. Kost werkgevers meer dan 51 miljard dollar per jaar, depressie telt voor hoge ziekteverzuim en verlies van productiviteit.

Concentratie

Het geven van aandacht aan taken is noodzakelijk op de baan. Echter, wanneer mensen lijden aan depressie, zijn ze vaak niet in staat zich te concentreren op wat ze doen of beslissingen te nemen.

Slaap

Vaak slaapstoornissen zijn een ander symptoom van depressie. Slapeloosheid of, aan de andere kant, te veel slapen niet toestaan ​​dat iemand om te werken bij een optimaal rendement. In feite zijn de meeste mensen ervoor gekozen om thuis te blijven, omdat ze het gevoel alsof ze zijn ontdaan van energie.

Huilen

Constant huilen vaak gepaard depressie. Niemand kan aan het werk gaan en verwachten iets bereiken als hij of zij ongecontroleerd huilt.

Fysieke symptomen

Hoofdpijn, pijn in het lichaam en een algemeen gevoel van onbehagen vaak gepaard depressie. Omwille van deze symptomen, kunnen werknemers vrij te nemen, gaat u naar de artsen en nemen onnodige medicijnen in een poging om "goed te krijgen."

Zelfmoord

Suïcidale gedachten zijn een normaal verschijnsel bij depressie. Mee te gaan in deze gedachten zijn gevoelens van ontoereikendheid en waardeloosheid, die kan het onmogelijk maken om zich te concentreren op het werk.