De gezondste voedingsmiddelen na een lange Fast

De gezondste voedingsmiddelen na een lange Fast

Mensen onthouden of snel uit voedsel om verschillende redenen, met inbegrip van religieuze overtuigingen, de gezondheid aandoeningen te behandelen en ontgiften van het lichaam. Ongeacht de bedoelingen van de snelle, indien goed nageleefd, vasten biedt talloze voordelen voor de gezondheid door het elimineren van giftige stoffen uit het bloed, het opbouwen van immuniteit en het reinigen van de lever en de darmen. Nog, volgens de Mayo Clinic website, is er weinig bewijs om te bewijzen dat een detox dieet of vasten elimineert toxines uit ons lichaam. Terwijl de aanvang van een vasten is goed, het breken of het beƫindigen van het vasten is net zo belangrijk. Het breken van een snel moet een geleidelijk proces - gezonde voeding moet worden gegeten om ons lichaam te vullen met voedingsstoffen verloren tijdens het vasten, en om ervoor te zorgen de lange termijn voordelen voor de gezondheid van de vasten.

Vruchten

Het spijsverteringsstelsel is niet actief tijdens de vasten periode, dus moet het voorzichtig nieuw leven worden ingeblazen. Consumeer vruchtensappen en rijpe vruchten, omdat ze gemakkelijk worden verteerd en opgenomen door ons lichaam. Verdund druif of sinaasappelsap te stimuleren de spijsvertering. Volgens de Gezonde Net website, een laxeermiddel type maaltijd van druiven, kersen, of geweekt of gestoofde pruimen, helpt oefenen de darmen. Onnodig overbelasten spijsverteringsorganen na een voedsel snel kan toxiciteit veroorzaken. In haar boek, "Wetenschappelijke Vasten: De oude en moderne sleutel tot gezondheid," auteur Linda Hazzard adviseert dat zoete vruchten niet mogen worden gemengd met zure vruchten, en slechts een soort fruit moet tegelijk worden gegeten.

Groenten

Introduceren rauwe groente maaltijden zoals salades en licht gestoomde laag-zetmeel plantaardige soepen, zoals spinazie en andere groenten in uw dieet. Voeg wat zuurkool, een gefermenteerde kool, om de spijsvertering te stimuleren. Zorg ervoor dat je eet langzaam en kauw je eten goed, zorg ervoor niet te veel te eten of te mengen te veel voedsel in een maaltijd. De ingrijpende actie van de zachte plantaardige vezels zal spoelen opgehoopte gifstoffen in je lichaam.

Volkoren

Volkoren en volkoren voedsel zoals rijst en toast zijn complexe koolhydraten en geven een gevoel van volheid voor een langere tijd na wordt geconsumeerd. Consumeer goed gekookt volkoren zoals bruine rijst, quinoa, gierst of boekweit gries tijdens de maaltijden. U kunt ook noten, zaden of peulvruchten om deze voedingsmiddelen op basis van uw voorkeur en tolerantie niveaus.

Probiotica

Probiotische voedingsmiddelen zijn rijk aan enzymen en zorgen voor onze spijsvertering met natuurlijke microflora. Het consumeren van probiotica zoals yoghurt is een goede manier om op een snelle en helpt de spijsvertering breken. Yoghurt verbetert de immuniteit van het lichaam, vermindert het risico van intestinale infectie en beschermt tegen colonkanker.

Mager vlees

Langzaam introduceren mager vlees, zoals gevogelte, lamsvlees, schapenvlees en vis in uw dieet. Deze eiwitrijk voedsel moet idealiter worden geconsumeerd als een bouillon. Zorg ervoor dat je het vet trimmen, slijpen het mager vlees en laat sudderen totdat de sappen worden gewonnen uit het vlees. Zeef de bouillon en serveer het met sommige organische zout voor de smaak.