De gezondheidsvoordelen van Ginseng Tea

De gezondheidsvoordelen van Ginseng Tea

Ginseng thee is bekend over de hele wereld als een van de meest voedzame en complete kruiden-supplementen op natuurlijke gezondheid te behouden en te voorkomen dat een groot aantal medische en emotionele omstandigheden. Een kopje ginseng thee kan elke dag over een lange periode van tijd om een ​​goede gezondheid te bevorderen en verhogen de immuniteit genieten; Er moet echter niet worden beschouwd als een remedie voor een medisch probleem.

Achtergrond

Ginseng thee is opgericht in Mantsjoerije en is verbruikt door Chinezen al meer dan 5000 jaar voor zijn helende eigenschappen. De botanische naam voor ginseng is Panax, wat betekent "alles genezen" in het Grieks. De overblijvende plant wortel van ginseng bevat een krachtige natuurlijke genezende chemische stof genaamd ginsenosiden. Een oude Chinese geloof is dat het drinken van ginseng thee leidt tot een zeer lange levensduur.

Soorten

Er zijn vele soorten van ginseng thee, maar de drie meest populaire zijn de Amerikaanse, Aziatische en Siberië. Amerikaanse ginseng thee is het best bekend om zijn kalmerende en verkoelende werking en wordt aanbevolen voor vrouwen van elke leeftijd, in het bijzonder voor het verlichten van menstruele en symptomen van de menopauze. Ginseng thee is het best bekend om zijn krachtige warmte-en energie-producerende effecten en is vooral aanbevolen voor mannen. Siberische ginseng thee biedt stress en beschermt tegen vele soorten van veel voorkomende ziekten.

Toepassingen

Ginseng wortel kunnen worden gekocht bij een health food winkel in rauw, gedroogd of poedervorm en kan gebruikt worden om zelfgemaakte ginseng thee te maken. Het is ook beschikbaar als een toegevoegde extract om verpakte kruiden thee zakjes. Ginseng extract toegevoegd aan kruidenthee moet een kracht van 3 tot 7 procent ginsenosiden bevatten. Voor het beste resultaat moet ginseng thee worden genuttigd in cycli, zoals drie weken op en een week af. Ginseng thee mag niet worden gedronken voor meer dan drie maanden aan een stuk.

Voordelen

Er zijn veel voordelen aan het drinken van ginseng thee, en mensen zweren bij de helende krachten. Het kan een persoon de eetlust te verhogen, het verbeteren van de circulatie, helpt de spijsvertering, verheffen stemming, verlichten menstruele ongemak, vechten vermoeidheid, te verlichten stress, het immuunsysteem te versterken, verbeteren seksleven, helpen de luchtwegen, helpen die lijden aan astma, artritis of diabetes , het verminderen van hoofdpijn, lager risico op kanker en slechte cholesterol, hulp maagzweren en diarree en symptomen van de ziekte en het kaakgewricht (TMJ) Syndroom van Crohn te verminderen.

Side Effects

Ginseng thee is een natuurlijke, niet-giftige kruiden-supplement dat is over het algemeen niet schadelijk, hoewel extreem langdurig gebruik kan leiden tot slaapproblemen en hoge bloeddruk. Het drinken van ginseng thee, terwijl het nemen van medicijnen, zoals warfarine, heparine, aspirine of diuretica kan ook schadelijke effecten veroorzaken. Het mag niet worden gebruikt met andere kruiden die cognitieve alertheid verhogen.