De gevolgen van snurken op Sleep

De gevolgen van snurken op Sleep

Sommigen snurken hele nacht elke nacht, dat hun slaap verstoort en maakt ze minder energie en chagrijnig overdag. Chronische snurkers hebben vaak een aandoening genaamd slaapapneu, waarin ze herhaaldelijk stoppen met ademen zij slapen. Deze persoon kan daardoor wakker zo vaak als 100 keer tijdens de nacht en hij niet herinneren. Mensen die chronische snurkers zijn op een hoger risico dan niet-snurkers voor cardiovasculaire aandoeningen en beroerte.

Gestoorde ademhaling

Wanneer snurken optreedt, wordt dit beschouwd als gestoorde ademhaling en het resulteert in verstoorde slaap, wat betekent dat de persoon gaat moe gedurende de dag te zijn. Gestoorde ademhaling kan leiden tot allergie, astma, hyperactiviteit, ADHD en agressie volgens de Franklin Institute. Als een persoon hoofdpijn overdag kan te wijten zijn aan slaapapneu.

Veroudering

Als je ouder wordt, wordt je slapende meer verstoord en snurken erger wordt, maar het komt vaker voor bij mensen met overgewicht en mannen. Gewone snurken verstoort de persoon in bed met u, evenals verstoort uw eigen slaap, zelfs al heb je misschien niet beseffen. U bent niet krijgen van de kwaliteit rust.

Kinderen

Wanneer een kind snurkt, kan dit betekenen dat hij Attention Deficit Hyperactivity Disorder, of ADHD, volgens Dr David Gozai, die is als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Louisville. ADHD kinderen snurken twee keer zo veel als die kinderen die niet deze stoornis hebben. Kinderen met de hoogste body mass index zijn ook veel meer kans te snurken als zijn kinderen die worden blootgesteld aan passief roken. Wanneer snurken een kind medisch behandeld, daarmee wordt ADHD problemen en hij minder medicatie nodig.

Resultaat

Kinderen die kampen met slaapstoornissen als gevolg van ademhalingsproblemen, zoals snurken, gedurende de tijd dat hun brein zich ontwikkelt kan onomkeerbare compromis om hun cognitieve en intellectuele potentieel te lijden.

Obstructies

Wanneer er een soort van obstructie of vernauwing van de luchtwegen, veroorzaakt weefsels in de luchtwegen te trillen, wat resulteert in snurken. Bij een obstructie aanwezig is, dit maakt het hart harder werken als het probeert te duwen uit de lucht, wat kan leiden tot hoge bloeddruk.