De gevolgen van schelden over kinderen

De gevolgen van schelden over kinderen

Schelden is bijna een gegeven op een schoolplein. Kinderen die nog niet aan de macht te begrijpen achter de woorden zijn meer geneigd om verbaal aan te vallen degenen die anders uitzien. De slachtoffers van deze beledigingen ervaren vaak gevoelens zoals slechte gevoel van eigenwaarde, gebrek aan vertrouwen en het geloof dat ze zijn mislukkingen. Het maken van plezier van de kinderen kan ook verder gaan dan het schoolplein, het invoeren van hun huizen ook. Kinderen die veel schelden ervaren worden blootgesteld aan emotionele en psychologische schade die meestal goed achtervolgen hen tot in de volwassenheid.

Gevoel van eigenwaarde

Kinderen die voortdurend de draak met macht uiteindelijk last van verminderd zelfrespect. Schelden kan een kind te laten geloven dat hij echt "dom" of "lelijk." In plaats van te negeren de beledigingen, ze accepteren ze en echt denken dat ze ontoereikend zijn in vergelijking met alle anderen. Als gevolg hiervan, de kinderen die denken dat ze dom zijn uiteindelijk stoppen met proberen om te slagen, te rationaliseren dat ze verspillen hun tijd aan het leren van nieuwe dingen. Kinderen die ze geloven zijn niet knap of mooi zullen doen wat ze kunnen om hun uiterlijk van anderen te verbergen doen. Deze kramen effectief hun vertrouwen niveaus ook.

Zelfmoord

Volgens het Nationaal Instituut voor Geestelijke Gezondheid, 8 van de 100.000 tieners zelfmoord pleegde in 2000. Naam roepen kunnen de kinderen tot het punt waar ze zichzelf te doden als de enige uitweg uit hun pijn te berokkenen. Homoseksuele kinderen zijn vooral gevoelig voor zelfmoord vanwege aanvallen op hun geaardheid. Gecombineerd met een maatschappij die de neiging heeft om de homoseksuele levensstijl te belasteren als "kwaad", deze kinderen hebben een grotere kans op zelfmoord, in de overtuiging dat niemand kan begrijpen of sympathiseren met hen.

Peer Pressure

Kinderen beledigd voor het houden van bepaalde overtuigingen, attitudes of waarden kunnen toegeven aan groepsdruk om te passen in. Bijvoorbeeld, mensen die plezier van een tiener die nog nooit heeft geprobeerd marihuana zou haar dwingen om het te proberen. Ze zou zich buitengesloten voelen, omdat ze denkt dat al het "cool" kids zijn het roken van marihuana en ze wil net als hen. Daarom probeert ze het medicijn, wat zou kunnen leiden tot sociale en gezondheidsgevolgen zoals gearresteerd voor het bezit of verhoogde kans op keelkanker.

Veranderingen in de persoonlijkheid

Schelden kan merkbare veranderingen in de kinderen, zoals altijd thuiskomen huilerig of verzinnen excuses om naar school te gaan veroorzaken. Kinderen kunnen ook belang hebben bij hun studie te verliezen, te bezorgd over lastiggevallen om hun huiswerk af te maken. Dit resulteert in lagere rangen. Over het algemeen worden de kinderen afgelegen en bezorgd over te gaan ergens in de buurt van de mensen die zijn hen uit te schelden.