De gevolgen van het absorberen van waterstof peroxide door de huid

Vanaf 2011, onduidelijk blijft hoe waterstofperoxide wordt door het lichaam, maar R. Webster Kehr van de onafhankelijke Cancer Research Foundation, Inc., vindt absorptie van waterstofperoxide in het lichaam kan gunstig zijn. H202 of waterstofperoxide, water met een extra zuurstofatoom gehecht. Verschillende vormen van waterstofperoxide therapie bestaan, zoals met extra zuurstof molecuul in de H202 toxines in het lichaam als virussen en bacteriën richten.

Controverse

De controverse met behulp van dit waterstofperoxide therapie ligt in het feit dat H202 bevrijdt de extra zuurstofatoom, die een oxiderende reactie treden maakt. Wanneer dit gebeurt, kan schadelijke chemicaliën en bacteriën worden geneutraliseerd, wat gunstig kan zijn, maar het kan ook schadelijk zijn, volgens The Natural Path website.

Methoden

Een manier die H202 wordt geabsorbeerd door je lichaam is met behulp van een verstuiver met daarin een mix van verdunde 3,5 procent waterstofperoxide met een liter water. Een andere techniek met zich brengt dat verdunde waterstofperoxide in uw bad water en laten weken in een half uur. Het warme water verwijdt de bloedvaten en de poriën, die de absorptie nog sneller maakt.

Kanker

Waterstofperoxide kan worden gebruikt om kankerpatiënten te behandelen, volgens de Cancer Tutor website. De metastase, hetgeen de verspreiding van kanker, afhankelijk van de hoeveelheid zuurstof die bestaat rondom de kankercellen. Hoe meer zuurstof de zone is, hoe langzamer de kanker verspreidt. De minder zuurstof, hoe sneller de kanker verspreidt. Kankercellen zijn anaërobe, wat betekent dat als ze genoeg zuurstof krijgen, zullen ze sterven. De theorie suggereert waterstofperoxide lijkt de slechte cellen te doden, omdat kankercellen niet de mogelijkheid te breken waterstofperoxide, die gezonde cellen kunnen doen hebben.

Het Proces

Het doel van deze methode is om erachter te komen hoe om genoeg waterstofperoxide binnen in de kankercellen. Elke kankercel een enzym dikke bekleding op het oppervlak dat vele substanties, en misschien zelfs waterstofperoxide voorkomt, van om naar het oppervlak van de cel en in de cel.

Om de effectiviteit van waterstofperoxide daartoe verbeteren, het eiwit deksel op de proteolytische enzymen, die ook worden aangeduid als pancreasenzymen, uit elkaar gesneden om het waterstofperoxide te krijgen in de kankercellen.

Waarschuwing

H202 is zeer agressief en kan je verbranden. Het moet worden verdund. H202 onder de 5 procent niet aan de etikettering, maar oplossingen die meer dan dat bedrag als gevaarlijk worden beschouwd. U kunt schade aan uw ogen, huid en luchtwegen doen, wijst op de Green Facts website.

Praat met uw arts over waterstofperoxide therapie voordat je probeert het.