De gevolgen van ethylalcohol

De gevolgen van ethylalcohol

Ethylalcohol is de chemische naam voor alcohol, zoals het gewoonlijk wordt gevonden in bedwelmende dranken zoals bier, wijn en sterke drank. Experts classificeren alcohol als een kalmeringsmiddel, en de gevolgen van alcohol kan variëren afhankelijk van het individu, met inbegrip van fysieke grootte, geslacht, leeftijd, gewicht en de hoeveelheid voedsel geconsumeerd met de alcohol. Zoals met de meeste geneesmiddelen, langdurig gebruik verhoogt tolerantie en symptomen veranderen met uitgebreide en toenemend ook.

Hersenen

Alcohol heeft gevolgen voor de hersenen door het verminderen van de algemene coördinatie. Dit is de reden waarom een ​​strenge wetgeving in elke staat is uitgevaardigd tegen rijden onder invloed. Specifieke hersengebieden effecten omvatten aantasting van het geheugen, problemen met lopen, verminderde reactietijd, onduidelijke spraak en wazig zicht.

Lever

De leverfuncties te breken alcohol en het lichaam te reinigen. Uiteindelijk wordt leverfunctie verminderd de alcohol blijft drinken. De meeste mensen associëren levercirrose met zware, lange-termijn drinken, maar wat is minder algemeen bekend is dat levercirrose ook de hersenen kunnen beschadigen, meldt het National Institute on Alcohol Abuse en Alcoholisme.

Andere Fysieke effecten

De eerste effecten van alcohol remmingen te verminderen en de ontspanning. Deze algemeen behagen effecten kunnen veel mensen om sociaal drinken, die de deur zou openen voor voortgezet gebruik of verslaving aan te trekken. Voortgezet gebruik resulteert in spraakzaamheid, mogelijk misselijkheid en braken en verstoorde slaap. Agressie kan toenemen, wat resulteert in huiselijk geweld en kindermishandeling.

Kater, met de resulterende hoofdpijn, vermoeidheid, dorst en maagklachten, ook resulteren, afhankelijk van de alcohol bedrag. Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services meldt dat thiamine tekortkomingen komen vaak voor in maar liefst 80 procent van de alcoholisten, wat kan leiden tot extra gezondheidsproblemen.

Emoties

Het gebruik van alcohol heeft de neiging om de stemming van de gebruiker te verbeteren. Als een persoon is verdrietig of reflecterend, alcohol benadrukt dit en maakt hem droeviger. Als hij gelukkig is, kan alcohol verhogen die euforie. Alcoholgebruik kan ook resulteren in totale depressie.

Langdurig gebruik

Langdurig gebruik van alcohol en verslaving kan leiden tot trillingen, delirium, convulsies, hallucinaties en de algehele verwarring. Black-outs, of niet in staat om specifieke afleveringen van de tijd herinneren, misschien gemeen. Langdurig gebruik kan eisen dat de verslaafde heeft permanente langdurige zorg.

Alcohol en Zwangerschap

Foetaal alcohol syndroom, een aandoening die ontstaat wanneer zwangere moeders drinken zwaar, invloed op kinderen en misschien een leven lang leren en gedragsproblemen veroorzaken. Zelfs een verminderd verbruik van alcohol tijdens de zwangerschap kan een negatieve foetale veranderingen in baby grootte en het vermogen veroorzaken, aldus het National Institute on Alcohol Abuse en Alcoholisme.