De gevolgen van een isotone zoutoplossing Vernevelaar

De gevolgen van een isotone zoutoplossing Vernevelaar

De isotone zoutoplossing vernevelaar apparaat wordt 0,9 procent natriumchloride in een mist voor inhalatie. Het wordt vaak gebruikt door zowel patiënten als professionals in de gezondheidszorg voor de behandeling van ziekte van de luchtwegen. Hoewel traditioneel gezien als een placebo, kan verneveld isotone zoutoplossing gunstig patiënten met respiratoire ziekte. Andere studies hebben aangetoond heeft ergogenic toepassingen ook.

Slijm

Het gebruik van isotone vernevelde zoutoplossing kan gebruikt worden om slijm of slijm verwijdering verbeteren, de bronchioli. Het tijdschrift "BMC Pulmonary Medicine 'rapporteerde in 2004 dat 65 procent van de patiënten baat hebben bij een zoutoplossing alleen in vergelijking met slechts 5 procent van de controles. Bovendien, de isotone zoutoplossing rapporteerden betere persoonlijke ademen scores. Dit werd veroorzaakt door de kleinere hoeveelheid slijm belemmeren van de luchtwegen. Als sputum nodig testen voor respiratoire pathologie wordt vervolgens verneveld zoutoplossing aanbevolen voor het losmaken en verwijderen.

Bevochtiging

Isotone vernevelde zoutoplossing kan worden gebruikt om de luchtwegen te bevochtigen. Als een patiënt met verminderde zuurstofopname als gevolg van ziekte, het toevoegen van slechts droge lucht kan de bekleding van de longen irriteren. Met een kleine hoeveelheid vernevelde zoutoplossing kan het proces verminderen beschadiging van de cilia, die kleine "bezems" die deeltjes bewegen door slijmvliezen vergemakkelijken.

Vocalization

Instandhouding van een soepel onbelemmerde luchtweg essentieel bij patiënten, maar ook recreatief gebruik. Het "Journal of Speech, Language, en Hearing Research" in vergelijking met water verneveld sopraan zangers een zoutoplossing-vernevelde groep. De zoutoplossing groep tentoongesteld beter vocale inspanning dan alleen water.