De gevolgen van de ziekte lupus

Lupus ziekte of systemische lupus erythematosus (SLE) is een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem aanvallen zijn eigen gezonde weefsel, waardoor het lichaam vatbaar voor infecties en andere ziekten.

Emotionele

De meeste mensen die getroffen zijn door SLE zijn in hun jaren '30 of '40, wanneer hij. Omdat SLE extreme vermoeidheid en pijn veroorzaakt en moeilijk te diagnosticeren patiënt waarnemen depressie voor, tijdens en na een diagnose wordt gesteld.

Family Stress

Leven met SLE kan de familie te plaatsen in een stressvolle situatie. Een persoon heeft de neiging om extreme stemmingswisselingen; kinderen kunnen worden verward door het onvermogen van de ouders om eenvoudige taken uit te voeren.

Lupus nefritis

Volgens het Nationaal Instituut voor Gezondheid, lupus, bij sommige patiënten, veroorzaakt afzettingen van antilichamen in de nieren, wat leidt tot nierfalen, en mogelijk kan leiden tot dialyse of niertransplantatie.

Myocardiet

Lupus kan ontstekingen veroorzaken overal in het lichaam; , wanneer hij het hart, kan het levensgevaarlijk zijn.

Epileptische aanvallen

Als lupus valt de hersenen, kan dit leiden tot epileptische aanvallen, wat leidt tot een beroerte-achtige verlamming en erger.

Serositis

Vloeistof kan ontwikkelen rond het hart en de longen, verstikking of verdrinking de patiënt van binnenuit.