De gevolgen van de pil terwijl Zwanger

Ondanks het feit dat je de pil trouw op hetzelfde tijdstip elke dag, is er nog een kans dat je zwanger wordt. Je weet misschien niet op het eerste dat je hebt bedacht en kunnen worden voortgezet om te verblijven op de pil. Maar al snel, de symptomen van de zwangerschap zal zich kenbaar te maken. Het is het beste om te stoppen met het nemen van de pil op dit moment en maak een afspraak met uw arts.

Effecten

In de meeste gevallen zijn er geen nadelige effecten op de foetus als u zwanger wordt tijdens het gebruik van anticonceptie. U zult ervaren de gebruikelijke symptomen van de zwangerschap ondanks het feit dat aan de pil.

Symptomen

Het nemen van anticonceptie tijdens de zwangerschap niet de tekenen en symptomen van de zwangerschap, die kunnen bestaan ​​uit misselijkheid, gevoelige borsten en vermoeidheid maskeren. Je zult waarschijnlijk niet over een periode zoals gebruikelijk tijdens de placebo-week van de pil verpakking als gevolg van de zwangerschap.

Betekenis

De meeste medische professionals adviseren vrouwen om te stoppen met het nemen van de pil als ze vaststellen dat ze zijn zwanger geworden. Het wordt niet geadviseerd om te blijven nemen van de pil, omdat de verhoogde oestrogeen komen in uw lichaam kan gooien je hormonen af.

Overwegingen

Doorgaan met anticonceptie na concipiëren is in strijd met het medisch gebruik geïndiceerd voor de pil, dat is om zwangerschap te voorkomen. Na het zwanger worden, het nemen van de pil releases enige extra hormonen in je lichaam.

Waarschuwing

Een zwangerschap kan niet door het nemen van geboortebeperking worden beëindigd. Gebruik de pil voor dit doel niet nemen.