De gevolgen van de combinatie van alcohol en anti-depressiva

De gevolgen van de combinatie van alcohol en anti-depressiva

Anti-depressiva zijn een soort geneesmiddel dat gebruikt wordt om depressie te behandelen. Ze zijn vaak veilig en effectief, maar zoals elke drug, ze hebben bepaalde ongunstige interacties tussen geneesmiddelen en contra-indicaties. Een dergelijke interactie is die van antidepressiva en alcohol. Combinatie van de twee leidt vaak tot ongunstige bijwerkingen, waarvan sommige kunnen fataal zijn.

Verhoogde Depressie

Alcohol kan hebben remmende effecten op sommige soorten van anti-depressants.This zorgt ervoor dat de anti-depressiva om niet zo goed werkt, waardoor je het gevoel meer depressief. Alcohol wordt ook beschouwd als een kalmeringsmiddel. Het vertraagt ​​het centrale zenuwstelsel. Sommige mensen voelen zich meer depressief bij het drinken of onmiddellijk daarna, waarschijnlijk te wijten aan invloed van alcohol op de hersenen. Deze combinatie kan intense depressie veroorzaken. Een mogelijke complicatie van dit suïcidale gedachten en acties.

Verhoogde anti-depressivum Side Effects

Sommige bijwerkingen, met name slaperigheid, duizeligheid en vertraagde reactietijden kan sterk worden verhoogd als anti-depressiva worden gecombineerd met alcohol. Een studie gepubliceerd in het mei 1975 "Clinical Pharmacology and Therapeutics" vinden dat wanneer anti-depressiva werden gemengd met alcohol, deelnemers ervaren vertraagde reactietijden en onnauwkeurigheid met reacties in bepaalde psychomotorische vaardigheden. Anti-depressiva of alcohol zelf niet veroorzaakt dit effect, wat suggereert dat de twee zijn synergetisch. Het effect wordt verhoogd als alcohol dagelijks geconsumeerd.

Stroke

Het drinken van alcohol terwijl op bepaalde anti-depressiva, specifiek monoamine oxidase-remmers, kan een gevaarlijk hoge verhoging van de bloeddruk veroorzaken. Hoge bloeddruk kan een bloedvat in de hersenen veroorzaken scheuren, waardoor hersenbloeding. Mensen met een hoge bloeddruk zijn vier tot zes keer meer kans op een beroerte dan de algemene bevolking te ervaren, dus als je drinkt je aanzienlijk verhogen van uw risico op een beroerte.

Toxiciteit

De meeste antidepressiva hebben een aantal toxische bijwerkingen. De dosering wordt gewoonlijk ingesteld op toxiciteit te voorkomen. Alcohol wordt gemetaboliseerd door de lever. Dit kan leiden tot verhoogde toxiciteit omdat de lever niet in staat is de toxines behandelen van zowel de alcohol en anti-depressiva. Dit geldt vooral voor nieuwere klassen van anti-depressiva, zoals venlafaxine, mianserine, moclobemide en mirtazapine. Dergelijke toxiciteit kan dodelijk zijn. Er waren 284 sterfgevallen toe te schrijven aan alcohol-geïnduceerde toxiciteit drugs 1995-2002, op basis van een postmortale toxicologische analyse gepubliceerd in het november 2005 nummer van het 'International Journal of Legal Medicine. "