De gevolgen van de Ademhaling schimmelsporen

De gevolgen van de Ademhaling schimmelsporen

Schimmelgroei is in veel gebieden, waarbij alleen vocht en een organisch oppervlak te groeien op overleven. Hierdoor kan vochtige omstandigheden in uw huis, variërend van condensatie op uw ramen, lekkages, vochtige ruimtes zoals kelders en meer zijn ideale plekken voor schimmel om te groeien. Iedereen met schimmel in de woning moet zich bewust zijn van het effect van de ademhaling schimmelsporen en de symptomen van blootstelling schimmel. Voor veel mensen betekent schimmelgroei geen symptomen veroorzaken, maar iedereen met een allergie of astma en iedereen die wordt blootgesteld aan schimmels voor langere tijd is een verhoogd risico op bijwerkingen.

Allergie symptomen

De effecten van het ademen schimmelsporen vaak vergelijkbaar met andere allergische symptomen. Deze omvatten niezen, hoesten, loopneus, congestie, jeukende of rode ogen, sinus problemen en moeite met ademhalen. Deze symptomen komen het meest voor bij mensen die al een allergie of astma. De meeste mensen zullen geen ernstige gevolgen van blootstelling schimmel lijden, maar toch, vooral als mal is achter een muur of onder een oppervlak, het moet zeer zorgvuldig worden verwijderd. Schimmelsporen kan krijgen geprojecteerd in de lucht als ze verstoord, en dit resulteert in veel hogere blootstellingsniveaus.

Andere symptomen

Symptomen van blootstelling aan schimmel kan ook huidproblemen en hoofdpijn omvatten. Als een persoon wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid schimmel, hij symptomen zoals misselijkheid, vermoeidheid en luchtwegen ervaren. Wanneer een persoon een immuunstoornis of longziekte, ze een hoog risico op infecties veroorzaakt door schimmels. Iedereen met allergieën, astma, immuunstoornissen of longziekte moet niet proberen te verwijderen of opruimen schimmel.

Toxic Mold Symptomen

Hoewel de meeste schimmels kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, velen niet schadelijk voor gezonde mensen als de belichting is matig. Echter, zwarte schimmel of giftige schimmel is een ernstig probleem. Dit soort schimmel is veel moeilijker om zich te ontdoen van het punt dat een huis besmet met het vaak vernietigd. Mold monsters moet worden gecontroleerd om te weten of zwarte schimmel is de kwestie. Symptomen van blootstelling omvatten hoesten bloed, bloedneus, duizeligheid, misselijkheid en bloedarmoede. Als er niets of indien een kind of allergielijder wordt blootgesteld aan zwarte schimmel, kan het effect hebben zelfs de dood.