De gevolgen van Bioperine in Dogs

De gevolgen van Bioperine in Dogs

Bioperine is een uittreksel uit de vruchten van de zwarte peperplant (Piper nigrum L) of de lange peperplant (Piper longum L) die is gebruikt als een supplement met zowel mensen als dieren. Dit extract wordt vaak gebruikt om de opname van andere voedingsstoffen te verhogen en is ook gebruikt als een vermageringsmiddel. Bioperine is vaak inbegrepen in voedingssupplementen zoals gezamenlijke, parodontale en parasiet remedies voor honden, hoewel de effecten en veiligheid zijn niet volledig onderzocht.

Antioxidant Absorptie

Bioperine is het best te omschrijven als een gratis aanvulling als het kan helpen andere voedingsstoffen om effectiever te werken. Volgens de Sabinsa corporatie, Bioperine is een thermogene samenstelling, waardoor het versnelt de stofwisseling en het aantal reacties die kan gaan gedurende een bepaalde periode. Men denkt dat bioperine verhoogt de snelheid waarmee nutriënt absorberende cellen werken, waardoor voedingsstoffen sneller worden gebruikt door het lichaam. Dit kan de snelheid waarmee een hond metaboliseert vitaminen, waardoor minder vitaminen verloren door slechte absorptie verbeteren.

Verbeteren Alternatieve Medicijnen

Het eigendom van Bioperine die minerale en vitamine absorptie kan verbeteren wordt gebruikt in meerdere alternatieve medicijnen voor honden. Het is gebruikt om de biologische beschikbaarheid van curcumine, een anti-inflammatoire medicijnen in honden joint verbeteren. Het is gebruikt in energie supplementen coënzym Q10 verder toenemen canine uithoudingsvermogen. Bioperine is gecombineerd met catechine, echinacea, en diverse vitaminen als een verlichting van de pijn voor de mond. De manier waarop bioperine is gebruikt suggereert dat het de effectiviteit van de supplementen die is gekoppeld kunnen verbeteren.

Mogelijke bijwerkingen

Het probleem met Bioperine is dat er weinig studies op mensen of honden zijn. Dr Ray Sahel van mening dat het nemen van een dosis van bioperine boven de aanbevolen hoeveelheid voor honden kan leiden tot orgaanschade of toxiciteit. Ook, zoals Bioperine is een thermogene, dat is een verbinding in dezelfde familie als de FDA-verboden ephedra, is het het beste om bioperine vermijden als uw hond heeft een geschiedenis van hartproblemen. Ephedra werd gehaald van de markt als een afslankmiddel omdat het een onregelmatige hartslag in sommige gevallen veroorzaakt. Laat bioperine niet geven, tenzij het wordt aanbevolen door een dierenarts.