De gevaren van Bioperine

De gevaren van Bioperine

Bioperine is beschikbaar als een over-the-counter voedingssupplement. Fitness experts en Ayurvedische geneeskunde genezers raden bioperine supplementen om de spijsvertering te verbeteren en de absorptie van mineralen, eiwitten en vitaminen uit voedsel bronnen te vergemakkelijken. Het wordt ook verondersteld om stofwisseling van een gebruiker te vergroten. Als een extract van zwarte peper, kan bioperine zien er onschuldig als een voedingssupplement. Onder de naam voorschrift, Cardiotek echter talrijke ongemakken worden toegeschreven aan bioperine consumptie.

Gastro-intestinale

Bioperine is genomen om de spijsvertering te versterken. Onbewust consumenten worden verrast om te weten dat zelfs over-the-counter supplement pakketten raden u bioperine met voedsel. Vimo.com vermeldt mogelijke gastro-intestinale ongemakken zoals misselijkheid, diarree, zwarte ontlasting en constipatie. Personen met een voorgeschiedenis van deze symptomen moeten spreken met een arts voordat u bioperine. Het is ook nuttig om te overleggen met een arts om uit te vinden wat te doen in het geval dat een van deze zich voordoen tijdens het gebruik van het supplement.

Dermatologische

Sommige consumenten kunnen een allergische reactie na het nemen bioperine ontwikkelen. WebMD waarschuwt dat het plaatselijk kan uitdrukken als een huiduitslag met jeuk en / of ontstekingen en roodheid. Vimo.com voegt die dermatologische symptomen ook kunnen vertonen netelroos verlenen tot het gezicht in de vorm van zwelling, waaronder de lippen en tong. Een arts kan de behandeling voorschrijven voor de allergische reactie, raden bioperine staken, verander je doseren en bewaken van uw aandoening erger wordt.

Respiratoire

Meer ernstige allergische reacties bioperine suppletie plaatsvinden in de ademhalingswegen. Net als tong zwelling, deze reacties zijn even beangstigend omdat zij negatief de mogelijkheid te ademen beïnvloeden. Terwijl een huisarts een allergische reactie kan behandelen, ademhalingsmoeilijkheden moet worden beschouwd als een medische noodsituatie. WebMD waarschuwt consumenten de mogelijkheid van het ontwikkelen bronchospasmen. Bronchospasmen optreden tijdens astmatische aanvallen waarbij bronchioli contract en een patiënt belemmeren van de luchtwegen passage. Vimo.com omvat keel sluiten als een respiratoire neveneffect van Bioperine, als goed.

Drug Interactions

Drugs.com herkent verschillende voorgeschreven medicijnen en voedingssupplementen die bekend zijn om te interageren met bioperine toen voorgeschreven als Cardiotek. Foliumzuur gehalte Bioperine verhoogt het effect en de toxiciteit van geneesmiddelen voor kanker, fluorouracil, capecitabine en tegafur. Bioperine is chemisch gestructureerd als calcitriol, paricalcitol en doxercalciferol. Het verhoogt gevaarlijk bloed calcium en fosfor niveaus wanneer genomen met deze supplementen. In combinatie met orlistat, Bioperine vermindert de absorptie van bètacaroteen en vitamine E. Tenslotte colesevelam minimaliseert de positieve effecten van gastrointestinale bioperine door verlagen vermogen van het lichaam te absorberen vitamine E, A, K en D.