De Geschiedenis van de Hervorming Nursing

De Geschiedenis van de Hervorming Nursing

Verpleging heeft religieuze en militaire wortels. Het geopereerd aan de periferie van deze beroepen voordat hij een mainstream roeping zelf. Tijdens de Krimoorlog, een belangrijke ontwikkeling in de verpleging plaatsvond. Beroemde Engels verpleegster Florence Nightingale getracht voorwaarden van de soldaten te verbeteren na het horen van de verschrikkingen van de oorlog. Later richtte zij de eerste seculiere school voor verpleegkundigen in de wereld, in het St Thomas 'Hospital in Londen. Ze legde ook uit de principes van professionele verpleegkundige in het boek "Notes on Nursing."

Origins

Florence Nightingale beschreef de '' nieuwe opvatting van de verpleging als een economisch onafhankelijke seculiere roeping of kunst veeleisende intelligentie, kennis en kunde, 'niet madonna-achtige toewijding. " Deze revolutie in de manier waarop verpleegkundigen werden verondersteld te worden waargenomen.

Beroemde Verpleegkundigen

Andere belangrijke namen in de geschiedenis van de verpleging omvatten Mary Seacole, die haar eigen vermogen gebruikt om te werken als verpleegkundige in de Krim nadat wordt doorgegeven door de Florence Nightingale. Andere beroemde verpleegkundigen onder meer Clara Barton, die het Rode Kruis begon, en Dorothea Dix, die een sociale hervormer voor de behandeling van de geesteszieken in Amerika was.

Nursing Vandaag

Verschillende definities van verpleegkundige bestaan ​​in verschillende landen, maar volgens de Amerikaanse Nurse website, "alles te betrekken uitgebreide studie van de verpleging theorie en praktijk en opleiding in de klinische vaardigheden." Zij voegt daaraan toe dat in bijna alle landen, de verpleegkundige praktijk wordt "gedefinieerd en gereguleerd door de wet, en de toegang tot het beroep, gereglementeerd door de nationale, provinciale of territoriale besturen van de verpleging." Het wordt beschouwd als een kunst en als een wetenschap.