De feiten over Resveratrol

De feiten over Resveratrol

Resveratrol is een antioxidant die van nature in sommige planten, bessen en druiven huid te beschermen tegen ziekten en schade en deze antioxidant kan gezondheid en antiverouderingsvoordelen mens bieden.

Betekenis

Omdat resveratrol is een antioxidant is, kan het de cellen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, die instabiele atomen die kunnen leiden tot gezondheidsproblemen zijn volgens Drugs.com.

Voordelen van de gezondheid

Resveratrol kan schade aan de bloedvaten te voorkomen, verminderen cholesterol en bloedstolsels te voorkomen, volgens de Mayo Clinic. Het kan ook beschermen tegen obesitas en diabetes, het risico op kanker, hartziekte, hersenen degeneratie, ontsteking en gewrichtspijn verminderen. Resveratrol kan ook het verbeteren van de huid, langzame veroudering van cellen en het vergroten van de energie.

Bronnen

Resveratrol is aanwezig in pinda's, bessen (zoals bosbessen), rode druif huid (en rode wijn) en de Japanse duizendknoop. Het is ook verkrijgbaar als voedingssupplement.

Tests

De meeste tests voor resveratrol werden uitgevoerd op dieren bij hoge doses, volgens de Mayo Clinic. Meer onderzoek moet worden gedaan naar de voordelen voor de gezondheid bij de mens te bewijzen.

Waarschuwing

Als u een medische aandoening, raadpleeg dan uw arts voordat u resveratrol. Vermijd resveratrol voor twee weken voor en na de operatie. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten mensen met bloeden stoornissen en kinderen te voorkomen resveratrol supplementen en overmatige consumptie van voedingsmiddelen met resveratrol.